Артикул:
21027

Постільна білизна TAC Saten Basic білий

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 170 бали. Ваш кошик буде загальним 170 бали який можна перетворити на ваучер на 170,00 грн.

3 418,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Постільна білизна TAC Saten Basic (білий) від турецького виробника з бездоганною репутацією. Тканина виконання - сатин, до складу входить 100% натуральна бавовна. Лаконічне і модне постільна білизна виконано в білому кольорі, воно прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Постіль завжди буде виглядати охайно і красиво, навіть без декоративного покривала, це дуже зручно і практично. Текстиль комплектується в красиву фірмову упаковку.

Сон важлива складова життя кожної людини, для створення комфортних умов під час відпочинку, грає роль кожна деталь, в тому числі і постільну білизну. Пропонований комплект відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Поверхня мяка і приємна на дотик, огорне ніжним хмарою турботи і тепла. Сатин володіє красивим благородним блиском, який дуже схожий на натуральний шовк. Внутрішня поверхня матеріалу шорстка і щільна, постільна не сковзається і не скочується з ліжка. Тканина характеризується високою міцністю і високими експлуатаційними властивостями.

Постільна білизна прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Тканина володіє високою гігроскопічністю, волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно позначається на всьому організмі. Виріб подарує легку прохолоду в жарку пору і зігріє в холодну пору року. Поверхня не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати охайно і свіжо.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 40 градусів при використанні миючих засобів. Виріб швидко сохне при природних умовах і зберігає рівну поверхню. Текстиль зберігає свій колір і форму протягом 300 прань. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і міцністю.

Купити пропонований комплект постільної білизни оптом і в роздріб, можна в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним вибором в власний будинок і послужить чудовим подарунком для близьких родичів і друзів. Постільна білизна завжди потрібна і затребувана річ в кожному будинку. Представлений комплект створить комфорт і подарує масу приємних відчуттів. Презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
21027

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт FL 215
rating 0 відгуків
2 450,00 грн
Чудовий постільний комплект Love You сатин лайт відрізняється прекрасним малюнком і якістю матерії. Натуральний турецька бавовна відмінно переносить прання, не втрачає фарб і досить щільний для довгої служби. В...
TAC DELUX SATEN  CAMİLA  lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішна постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMİLA lila від турецького виробника - подарувати комфорт і насолоду від сну. Ексклюзивний дизайн і приємні кольори прикрасять інтерєр спальні. Виконано з...
TAC DIGITAL SATEN Perr
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN Perry із зображенням великих квітів і метеликів на ніжно-рожевому тлі - внести відмінний настрій і легкість в Вашу спальню. Висока якість виконання і мякий сатин забезпечать...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти