Артикул:
2090

Комплект постільної білизни Love You сатин "Джусі"

Комплект Love You сатин " Джуси" привнесе новизну Вашої спальні! Постільна білизна ніжного біло-рожевого кольору, з малюнками квітів в рамці-серце. Усередині рамки червоні тюльпани в букеті і метелики різних кольорів. Колір простирадла і вивороту підодіяльника також біло-рожевий. На 2-х наволочках ідентичний узор. Тканина без шорсткостей, блискуча і мяко відливає, на зразок шовку.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 192 бали. Ваш кошик буде загальним 192 бали який можна перетворити на ваучер на 192,00 грн.

3 843,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт

Комплект постільної білизни Love You сатин "Джусі" турецького виробництва, складається з 100% натурального бавовняного волокна, тканина виконання - сатин. Виріб комплектується в фірмову подарункову упаковку. Текстиль має неабиякий дизайн, який розбурхує фантазію. В основі використовується срібний колір, центровим малюнком є розкішні тюльпани, які виглядають досить реалістично, так як використовується 3Д технологія при нанесенні візерунка. Така білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру, створить атмосферу свята і шику. Ліжко завжди буде виглядати красиво і нарядно, навіть без зовнішнього декору.

Постільна білизна - це один з найпоширеніших видів домашнього текстилю, без нього не обходиться жоден будинок. Пропоноване білизна відповідає всім споживчим вимогам і здатне задовольнити найвибагливіших покупців. Натуральна, екологічно чиста поверхня не викликає алергію і подразнень, рекомендовано для щоденного використання людьми з чутливою шкірою і дітьми.

Сатин відрізняється високою щільністю переплетення сильно скручених тонких бавовняних ниток. Поверхня у такої тканини виходить блискучою і гладенькою, зовні і за відчуттями нагадує шовк. Однак матеріал має мяку і шорстку основу, завдяки якій білизна не совається і не сповзає з ліжка під час використання.

Текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Білизна швидко вбирає зайву вологу і виводить її назовні. Безперешкодна циркуляція повітря виключає появу парникового ефекту. Поверхня не накопичує статичну електрику. Під час відпочинку на нервову і серцево-судинну систему не діятимуть постійні подразники у вигляді дрібних електричних імпульсів, це благотворно впливає на весь організм в цілому.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, досить машинного прання при температурі води 40-60 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла і механічних пошкоджень. Білизна мало мнеться і рідко вимагає прасування, це спрощує працю домогосподарок. Тканина відрізняється довговічністю, малюнок не втратить своєї яскравості і чіткості з часом.

Купити чудовий комплект, можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це вигідне капіталовкладення на довгі роки. Купуючи текстиль для себе, подумайте про родичів і друзів, адже це чудовий варіант подарунка, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
2090

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  ranforce   Evan lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичне постільна білизна Tac ranforce Evan lila з візерунками з квітів ніжно бузкового кольору підкорює будь-кого. Турецький виробник забезпечує найвищу якість своїх вироби для Вашого задоволення. Після...
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Minnie Mouse Dream . Таке постільна білизна принесе багато радості Вашій чаду. Милий малюнок Мінні Маус буде піднімати настрій і веселити. Комплект...
TAC Ranforce Moselle
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Moselle від турецького виробника - зробити відмінний подарунок Вашим близьким. Оригінальний дизайн із зображенням клітин і смужок доповнить інтерєр стильною спальні. Комплект виконаний...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
4 131,00 грн
Обємний малюнок квітучих дерев в комплекті постільної білизни Love You Мерехтіння заворожує погляд. Струмує сатин забезпечить міцний і здоровий сон Вам і Вашим близьким. Турецький бренд дотримується найвищих...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Siberıan Wolf
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 315,85 грн 3 901,00 грн
Оригінальна постільна білизна ARYA сатин Siberıan Wolf прикрашено зображенням оскалом вовка. Спати на такому постільній білизні комфортно і спокійно, адже Вовк оберігає сон власника. Тканина гладка, міцна, приємна...
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни Love You сатин "Джусі" Комплект постільної білизни Love You сатин "Джусі"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект Love You сатин " Джуси" привнесе новизну Вашої спальні! Постільна білизна ніжного біло-рожевого кольору, з малюнками квітів в рамці-серце. Усередині рамки червоні тюльпани в букеті і метелики різних...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти