Артикул:
2089

Комплект постільної білизни Love You сатин "Розчулення"

Ніжний дизайн комплекту не залишить Вас байдужими і завжди буде радувати. Комплект Love You сатин "Розчулення" виконаний в біло-зелених тонах, прикрашений букетом блакитних кольорів і сидять на них бордовими метеликами. Зворотний бік підодіяльника і простирадло біло-зеленого кольору з малюнками блакитних кольорів. Наволочки аналогічної забарвлення. Поверхня гладка, шовковиста з характерним для сатину блиском.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 645,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт

Весняна свіжість, легкість, відчуття невагомості, стільки емоцій викликає комплект постільної білизни Love You сатин "Розчулення", від провідного турецького виробника домашнег про текстилю. Торгова марка має вікову репутацію, щорічно підтверджуючи її випуском високоякісного продукту. До складу виробу входить екологічно чистий, 100% натуральна бавовна. Тканина виконання - сатин. Комплектується в фірмову подарункову упаковку.

Дивовижний комплект білизни, стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поверхня прикрашена ніжними блакитними 3Д квітами, а легкості привносять метелики і мильні бульбашки, в основі використовується відтінок сірого і зеленого кольору. З таким постільною ліжко завжди буде виглядати охайно і красиво, навіть без зовнішнього покривала, це дуже зручно і привабливо. Білизна виконує не тільки своє пряме призначення, а й радує око, приносячи естетичну насолоду.

Постільна білизна, є незамінним текстилем в кожному будинку. Воно допомагає створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Сатин - це бавовняна тканина, яка відрізняється високою міцністю і особливими скрученими бавовняними нитками. Завдяки сильному скручуванню, нитки стають дуже міцними, а поверхню виходить дуже гладенькою і шовковистою, з красивим відливом.

Ніжна поверхня не викликає алергію і подразнень. Постільна рекомендовано для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям. Високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності забезпечує максимально здоровий і комфортний сон. Постійна вентиляція виключає появу парникового ефекту, зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику. Під час відпочинку на серцево - судинну і нервову систему не діятимуть подразники у вигляді слабких електричних розрядів, це позитивно впливає на весь організм в цілому.

Текстиль добре переносить часті машинні прання, він не втрачає свою форму і колір. Виріб добре сохне в природних умовах і практично не потребує прасування. Комплект прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши при цьому свій первинний зовнішній вигляд. Використовувана тканина відрізняється високою щільністю, і цінуватися за свою зносостійкість і довговічність.

Чудовий комплект постільної білизни, для себе або в подарунок, можна купити, в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це чудовий варіант подарунка, з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Виріб довгий час буде радувати свого власника.

Деталі товару
2089

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC HIGH SCHOOL MUSICAL MUSIC CITY
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Чудове постільна білизна TAC HIGH SCHOOL MUSICAL MUSIC CITY порадує вас і вашої дитини яскравими квітами і якісним виконанням. Постільна зроблено з міцного і мякого ранфорса на основі турецького бавовняного...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Удача"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Комплект постільної білизни Love You сатин "Удача" для яскравих людей! Лицьова сторона підодіяльника білого кольору із зображенням помаранчевих і світло-бузкового кольору. Зворотний бік підодіяльника і простирадло...
Постельное белье с покрывалом COTTON BOX PLANTİNIUM YATAK ÖRT+NEVRESİM Ornella lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне постільна білизна, яке просто створено для Вашої спальні, щоб дарувати свою мякість і максимально приємні відчуття від сну і відпочинку на мякою і гладкою тканини ранфорс. Основа тканини натуральна бавовна....
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни Love You сатин "Розчулення" Комплект постільної білизни Love You сатин "Розчулення"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Ніжний дизайн комплекту не залишить Вас байдужими і завжди буде радувати. Комплект Love You сатин "Розчулення" виконаний в біло-зелених тонах, прикрашений букетом блакитних кольорів і сидять на них бордовими...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти