Артикул:
2087

Комплект постільної білизни Love You сатин "Маки"

Набір постільної білизни "Маки" стане яскравим акцентом Вашої спальні. Комплект прикрашений зображенням макового поля, над яким літають метелики. Зворотний бік підодіяльника і простирадло світло-блакитного кольору, декоровані квітучим маком. Дві наволочки аналогічної забарвлення. Поверхня гладка і шовковиста з характерним блиском.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт

чи багато хто проводили своє дитинство в селі, бігали по лузі, вдихали аромат свіжоскошеної трави? Такі спогади гріють своїм теплом серце, дарують гарний настрій. А з чудовим настроєм і сни приходять барвисті, чарівні, тому вранці відчувається відпочинок і блаженство. Щоб налаштувати фантазію в правильне русло, пропонуємо Вашій увазі красивий комплект постільної білизни Love You сатин "Маки" від провідного турецького виробника, який давно є лідером в текстильній галузі, завдяки виготовленню і постачанню сертифікованого якісного товару. Комплект виконаний з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - сатин.

Вся поверхню ліжку нагадує картину, на якій художник зобразив літній макове поле, з чистим блакитним небом, де пурхають милі метелики. Такий текстиль неодмінно заповнить і збагатить спальне місце. Вразить своєю реалістичністю, яку домоглися завдяки особливому способу нанесення фарб, набивним методом. Поставляється комплект постільної білизни в подарунковій упаковці від виробника.

Для пошиття був використаний сатин, адже це одна з найкрасивіших натуральних тканин, яка володіє благородним блиском і шовковистою поверхнею. Зворотний бік у матеріалу матова і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Білизна прекрасно драпірується і не совається по ліжку. Тканина характеризується високим ступенем зносостійкості і міцності. Комплект постільної білизни з сатину прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свою зовнішню привабливість і корисні властивості.

Білизна здатне увібрати значну частину вологи від власної ваги, воно забезпечить сухість і максимальний комфорт під час сну. Текстиль пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає появу парникового ефекту. Постільна не накопичує статичну електрику, що прекрасно відбивається на всьому організмі. Білизна подарує приємну прохолоду влітку і зігріє холодної зимової ночі.

Текстиль простий у використанні і відмінно піддається пранню. Рекомендована температура води повинна становити 30-40 градусів. Матеріал швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню. При необхідності можна погладити зі зворотного боку.

У нашому інтернет магазині можна придбати такий комплект, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, адже це відмінний подарунок на всі випадки життя. Постільна білизна - це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який точно стане в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
2087

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин печатный, КПБ BV S 0048 Sn
rating 0 відгуків
1 673,00 грн
Новий комплект постільної білизни зібрав всі дрібні деталі туманного Альбіону. Такий комплект неодмінно сподобається Вашим маленьким Шерлок, адже він просякнутий історіями англійських міст. Якісний і мякий сатин...
Комплект постельного белья TAC DISNEY MINNIE FACE BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Затишний і комфортний постільний комплект для діток від турецького виробника Tac Disney Minnie Face сподобається Вашій дитині. Мультяшна диснеївська героїня Мінні допоможе вашому малюку швидко заснути і бачити...
Комплект постільної білизни ARYA знак зодіаку LEO - Лев
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 275,45 грн 2 677,00 грн
Представляємо Вам якісну постільну білизну з полірованого сатину від відомого турецького виробника Arya. Постільна білизна зроблено з турботою про Ваше приємному сні і відпочинку. Мякий і міцний сатин прикрашений...
Набор Hasben Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
3 733,00 грн
Чудовий набір постільної білизни з пледом приємно Вас здивує. Комплект від популярного турецького виробника Hasben Gipurlu Pike Set наповнить Вашу спальну кімнату повітрям і відчуттям свіжості. Мякий ранфорс огорне...
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни Love You сатин "Маки" Комплект постільної білизни Love You сатин "Маки"
rating 0 відгуків
0,00 грн
Набір постільної білизни "Маки" стане яскравим акцентом Вашої спальні. Комплект прикрашений зображенням макового поля, над яким літають метелики. Зворотний бік підодіяльника і простирадло світло-блакитного кольору,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти