Артикул:
20402

Постільна білизна Cotton Box ELEGANT LILA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 138 бали. Ваш кошик буде загальним 138 бали який можна перетворити на ваучер на 138,00 грн.

2 770,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Комплект постільної білизни Cotton Box ELEGANT LILA з сатину, виготовлений з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту. Ведучий турецька виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за високою якістю своєї продукції. Текстиль виконаний в надзвичайно красивому бузковому кольорі. Однотонна поверхню виглядає елегантно і витончено. Виріб гармонійно впишеться в будь-який інтерєр, а ліжко завжди буде виглядати шикарно. Продається текстиль в подарунковому варіанті фірмовій упаковці.

Постільна білизна грає важливу роль в створенні умов для міцного і здорового сну. Виріб з сатину володіє чудовими властивостями і якостями, завдяки цьому, займає лідируюче місце за попитом. Сатин - це бавовняна тканина, яка відрізняється більш щільним сатиновим переплетенням сильно скручених бавовняних ниток. Тканина виходить дуже міцною і зносостійкою. Поверхня має благородний блиск і дуже схожа з натуральним шовком. Перевагою сатину є доступність, до того ж зворотний бік шорстка і дозволяє надійно фіксуватися на матраці.

Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень. Білизна повністю безпечно і рекомендовано для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику. Під час відпочинку на організм не діють постійні подразники у вигляді дрібних електричних імпульсів, це сприятливо позначається на всьому організмі. Виріб має гарні теплорегулірующій властивостями і здатне підтримувати індивідуальну температуру. Матеріал чудово поглинає вологу, завдяки високій повітропроникності, швидко сохне і зберігає відчуття сухості поверхні.

Виріб не вимагає спеціального догляду і здатне витримати численні цикли прання, зберігши свій первинний зовнішній вигляд і форму . Білизна швидко сохне в природних умовах, поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування.

Купити такий чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, ка оптом, так і в роздріб. Текстиль стане відмінним придбанням в власний будинок і вигідним капіталовкладенням на майбутнє. Така білизна славиться довговічністю, тому новий комплект підбирати доведеться нескоро. Набір постільної, це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу. Ваші друзі і близькі високо оцінять виявлену турботу і прекрасний смак.

Деталі товару
20402

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин мереживо золото
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишуканий комплект постільної білизни від торгової марки Love You привертає до себе своїм зовнішнім виглядом. Сатинова тканина з золотистим відливом, дивовижне мереживо в поєднанні з чудовим виконанням допоможуть...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0048
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікаве постільна білизна з сатину порадує Вас високою якістю виконання і мякістю друкованого сатину. Приємний відтінок і класична смужка сподобаються більше чоловікам, також варто відзначити відмінну мякість тканини...
Постільна білизна TAC сатин LANDER
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Класична забарвлення в поєднанні з графічним візерунком створюють комплект постільної білизни, який буде чудово виглядати в будь-якому інтерєрі. Тканина переливається і злегка блищить, при цьому міцна і довговічна....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти