Артикул:
20109

Постільна білизна Gelin Home BEAR BEBE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 653,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі якісну постільну білизну в ліжечко Gelin Home BEAR BEBE від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з ранфорса, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вашим дітям приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна Gelin Home стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Турецький виробник Gelin Home завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій в виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Порадуйте себе і своїх діток приємною покупкою, купивши постільна білизна в ліжечко Gelin Home BEAR BEBE. У нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home завжди кращі моделі і вибір, зручний каталог і доступна ціни на будь-який товар, що дозволить вам заощадити час і гроші.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 100 х 150 см,
  • простирадло - 100 х 150 см,
  • наволочка - 35 х 45 - 1 шт.,
  • наволочка - 35 х 35 см - 1 шт.

Безсумнівно, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вашим крихітка тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з ранфорса. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільну білизну з ранфорсаа та інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Постільна білизна в ліжечко Gelin Home BEAR BEBE від турецького виробника, можна оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

в інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
20109

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
аплікація з бавовняної тканини
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ ARYA Tencel Ripartire
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від турецької торгової марки ARYA виконаний якісно і з винятковою майстерністю. Бавовняна тканина дозволить Вам насолоджуватися прекрасним сном і відпочинком, приємний золотистий і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти