Артикул:
20069

Постільна білизна з покривалом Gelin Home BUSRA


Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 831 бали. Ваш кошик буде загальним 831 бали який можна перетворити на ваучер на 831,00 грн.

16 635,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна з покривалом Gelin Home BUSRA від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Це постільна білизна зроблено з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що , безсумнівно, подарує вам гарний настрій з ранку і заряд бадьорості на цілий день, а приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку будуть радувати кожен раз. Висока щільність тканини і особлива технологія сплетення ниток надає сатин достатню стійкість до зминання і утворенню заломів. Тому вироби і постільну білизну на основі мякого і гладкого сатину, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки Gelin Home.

Турецький виробник давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна з покривалом Gelin Home BUSRA з мякого сатину, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home . Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,
  • наволочка з кружевом- 50 х 70 см - 2 шт.,
  • покривало - 240 х 260 см.

Подарункова упаковка від виробника.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Купити цей постільний комплект з покривалом Gelin Home BUSRA можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
20069

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья жаккард с кружевной каймой,TF B 0014
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги пропонуємо гарний комплект постільної білизни від турецького виробника, який, безсумнівно, стане кращим доповненням інтерєру вашої спальні. Зроблений з сатину він подарує вам найприємніші відчуття від...
3 067,00 грн
Простирадло махрова Tivolyo Home Alora має красиву текстуру, приємну мякість і високу щільність якісної двосторонньої махри. Під таким покривало вам завжди буде комфортно відпочивати в теплу пору року, також ЕВГО...
khalat-zhenskij-i-muzhskoj-tivolyo-home-forza-aile-seti
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий набір для сауни та лазні Tivolyo Home Forza Aile Seti , в який входять жіночий і чоловічий халат, доповнені тапочками та рушниками. Халати мають мяку двосторонню махру на основі бавовни....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-viola
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home VIOLLA зроблений з мякого сатину відомим турецьким виробником, щоб Ви могли насолодитися чудовою мякістю і якістю тканини. Комплект прикрашений гарними квітами і має приємний...
Постельное белье Cotton Box Brode Caren
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Cotton Box Brode Caren від відомого турецького виробника стане приємним подарунком для Вас і ваших близьких. Якісна тканина, красиві мережива і приємний відтінок прикрасять будь-яку ліжко,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти