Артикул:
19814

Постільна білизна Tivolyo Home HAMPTON jakarli

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Постільна білизна Tivolyo Home HAMPTON jakarli від турецького виробника преміум класу. Матеріал виготовлення жаккард, до складу тканини входить 100% бавовна. Шикарне постільна білизна в стилі рококо, прикрасить собою будь-який інтерєр, наповнивши атмосферу розкішшю і багатством. Постільні відтінки виглядають ніжно і невимушено. Орнамент виконаний в техніці жаккардового переплетення, малюнок характеризується стійкістю і довговічністю. Постільна комплектується в подарункову упаковку з картону і фірмовий пакет.

Пропонований комплект постільної білизни має всі чудовими властивостями натуральних матеріалів. Мяка і шовковиста поверхня забезпечить максимальний комфорт і зручність, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Жакардове переплетення ниток наділяє тканину текстурованою поверхнею, при цьому матеріал мякий, приємний до тіла. Завдяки легкій шорсткості, білизна НЕ совається і не сповзає з ліжка. Виріб не мнеться, і постіль завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд. З таким красивим текстилем не буде потрібно додатково зовнішнє покривало, ліжко виглядати бездоганно охайним й акуратним.

Слід зазначити такі корисні якості використовуваного матеріалу як: висока гігроскопічність і повітропроникність. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, це запобігає появі парникового ефекту. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко абсорбується і ліквідується. Поверхня не накопичує статичну електрику і володіє природними антибактеріальними властивостями.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Тканина характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Білизна з легкістю перенесе до 300 циклів машинного прання, зберігши прекрасний зовнішній вигляд, форму, колір і корисні властивості. Сушити виріб слід в распрямления вигляді в природних умовах. При необхідності можна погладити зі зворотного боку.

Купити елітне постільна білизна за приємною ціною можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним придбанням в власний будинок. Вишукане постільна білизна, це чудовий варіант дорогого подарунка для друзів і родичів, не залежно від приводу, це завжди актуальний і затребуваний подарунок.

Деталі товару
19814

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом COTTON BOX PLANTİNIUM YATAK ÖRT+NEVRESİM Ornella lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне постільна білизна, яке просто створено для Вашої спальні, щоб дарувати свою мякість і максимально приємні відчуття від сну і відпочинку на мякою і гладкою тканини ранфорс. Основа тканини натуральна бавовна....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Весна пора оновлення, і ми пропонуємо Вам оновити гардероб Вашої спальні чудовим комплектом постільної білизни Tivolyo Home Camilla турецького виробництва. Зроблене з якісного сатину-люкс, це постільна подарує Вам...
Комплект постільної білизни Pierre Cardin Paris gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Нова ексклюзивна серія постільної білизни виконана з чудового сатину високої якості. Оригінальний дизайн, винятковий малюнок подарують Вам чудовий настрій. Сатин дуже мякий і міцний, малюнок нанесений за особливою...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти