Артикул:
19809

Постільна білизна Tivolyo Home GRANT жаккард

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 482 бали. Ваш кошик буде загальним 482 бали який можна перетворити на ваучер на 482,00 грн.

9 650,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home GRANT від турецького виробника преміум класу. Матеріал виготовлення сатин де люкс і жаккард, до складу тканини входить бамбук і мікрофібра. Шикарне постільна білизна в стилі ренесанс, прикрасить собою будь-який інтерєр, наповнивши атмосферу розкішшю і багатством. Пудровая поверхню рожевого відтінку виглядає ніжно і невимушено. Орнамент виконаний в техніці жаккардового переплетення, малюнок характеризується стійкістю і довговічністю. Постільна комплектується в подарункову упаковку з картону і фірмовий пакет.

Пропонований комплект постільної білизни має всі чудовими властивостями натуральних матеріалів. Мяка і шовковиста поверхня забезпечить максимальний комфорт і зручність, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Сатинове переплетення ниток наділяє тканину шовковистим блиском і гладкістю з лицьового боку. Основа ж у матеріалу мяка і шорстка, що забезпечує хороше зчеплення з поверхнею матраца. Білизна НЕ совається і не сповзає з ліжка. Виріб не мнеться, і постіль завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд.

Слід зазначити такі корисні якості використовуваних матеріалів як: висока гігроскопічність і повітропроникність. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, це запобігає появі парникового ефекту. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко абсорбується і ліквідується. Поверхня не накопичує статичну електрику і володіє природними антибактеріальними властивостями.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Тканина характеризується високою зносостійкістю і міцністю. Тканина з легкістю перенесе до 300 циклів машинного прання, зберігши прекрасний зовнішній вигляд, форму, колір і корисні властивості. Сушити виріб слід в распрямления вигляді в природних умовах. При необхідності можна погладити зі зворотного боку.

Купити елітне постільна білизна за приємною ціною можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним придбанням в власний будинок. Вишукане постільна білизна, це чудовий варіант дорогого подарунка для друзів і родичів, не залежно від приводу будь то День Весілля, Ювілей або Новий рік. Комплект білизни, це завжди актуальний і затребуваний подарунок.

Деталі товару
19809

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Coffee
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Світлі нитки узору жаккардового переплетення на кавовому фоні виглядають розкішно. Такий ніжний візерунок і насичений тон основи створюють гарний ефектний малюнок. Універсальна забарвлення моделі дозволяє їй відмінно...
postelnoe-bele-tivolyo-home-damask
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна турецького виробництва подарує вам чудову мякість ранфорса і прикрасить вашу ліжко арабськими колоритом. Постільна зроблено з найкращого турецького бавовни для вашого комфортного сну і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти