Артикул:
19797

Постільна білизна Tivolyo Home AVELINA жаккард

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 482 бали. Ваш кошик буде загальним 482 бали який можна перетворити на ваучер на 482,00 грн.

9 650,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home AVELINA жаккард від преміального турецького виробника. До складу виробу входить натуральна бавовна, тканина представлена жаккардом і сатином. Поверхня однотонна, прикрашена рослинним орнаментом і кантом. Колекція представлена ніжними відтінками рожевого і бежевого кольорів. Елітне постільна білизна виглядає розкішно і багато, воно стане прикрасою будь-якого інтерєру. Постіль матиме королівський вид. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Пропонований комплект постільної білизни, це не просто домашній текстиль, це предмет розкоші. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Натуральна екологічно чиста поверхня без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень на шкірі. Виріб мяке і ніжне, гладенька поверхня має благородним атласним блиском.

Жакардовий малюнок додає особливого шарму, він стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Текстиль прослужить довгі роки, зберігши свою початкову красу і корисні якості. Матеріал, що використовується відрізняється зносостійкістю і міцністю. Білизна прекрасно драпірується і рівно лягає на будь-яку поверхню. Поверхня не мнеться, на ній не зявляються катишки і заломи.

Виріб вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Шкіра прекрасно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Зайва волога швидко вбирається і ліквідується. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. Це позитивно відбивається на стані серцево - судинній системі і всьому організмі в цілому. Постільна підійде для всесезонного використання, в жарку пору року воно подарує приємну прохолоду, а в холодну - допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль простий в побуті, рекомендована температура води становить 40 градусів . Сушити виріб слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Купити чудовий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за справедливою ціні. Текстиль послужить чудовим дорогим подарунком для друзів і родичів. Елітний текстиль подарує масу приємних відчуттів і забезпечить комфорт під час сну. Такий презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю його можна піднести за будь-що і торжества.

Деталі товару
19797

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC RNF DISNEY Kung Fu Panda movie
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Раді представити Вашій увазі дитячий постільний комплект турецького бренду TAC Disney Kung Fu Panda movie з диснеївськими героями. Кунгфу Панда - давно улюблений мульт-герой всіх дітлахів. Мякий турецька бавовна...
Love You Детский-ясли  cr 481
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Ніжно-рожевий комплект постільної білизни від відомого виробника домашнього текстилю Love You з Туреччини створений спеціально для самих маленьких дітей. Малюки оцінять не лише гарні ілюстрації, але і мякість...
Постельное белье Love You сатин лайт FL 215
rating 0 відгуків
2 450,00 грн
Чудовий постільний комплект Love You сатин лайт відрізняється прекрасним малюнком і якістю матерії. Натуральний турецька бавовна відмінно переносить прання, не втрачає фарб і досить щільний для довгої служби. В...
TAC BEBEK SIRINLER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника торгової марки ТАС, прикрашений героєм мультфільму "Смурфики" - подарувати справжню насолоду і комфортний сон Вашій дитині. Комплект...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти