Артикул:
19712

Постільна білизна TAC jakar Vision

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 197 бали. Ваш кошик буде загальним 197 бали який можна перетворити на ваучер на 197,00 грн.

3 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC jakar Vision PVC високоякісного турецького виробництва. Торгова марка широко відома і користується великим попитом на європейському ринку. Продукція відповідає високим критеріям якості та безпеки. До складу виробу входить 100% натуральний егейський бавовна вищого сорту. Тканина виконання жаккард і сатин. Однотонне постільна вражає своїм шиком і елегантністю. Жаккардовая поверхню з геометричним орнаментом виглядає багато і розкішно. В асортименті білизна синього, коричневого і бузкового кольорів. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим знаком.

Постільна білизна присутній в кожному будинку, воно допомагає зробити побут більш комфортним і зручним. Сон важлива частина життя кожної людини, тому потрібно забезпечити належні умови для якісного відпочинку. Пропоноване постільна білизна володіє прекрасними споживчими характеристиками, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців.

Сатин, це дуже щільна бавовняна тканина, яка за відчуттями і зовнішнім виглядом дуже схожа на натуральний шовк. Поверхня гладенька і блискуча. Такий ефект досягається завдяки використанню сильно скручених бавовняних ниток. Внутрішня сторона мяка і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Постільна НЕ совається по поверхні спального місця під час використання. Текстиль чудово драпірується і не мнеться.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику, що прекрасно відбивається на загальному стані людини. Бавовна володіє чудовими гігієнічними показниками, поверхня тканини дихає, вільно пропускаючи повітря. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Білизна підійде для всесезонного використання. Текстиль подарує легку прохолоду в літню спеку і огорне теплом холодної вночі.

Виріб просто в побуті і використанні. Зносостійка довговічна тканина, відмінно переносить часті машинні прання і високі температури. Рекомендовано прати білизну в не сильно заповненому барабані, коли білизна намокає ставати досить важким. Сушити краще при природних умовах в ретельно распрямления вигляді.

Прекрасний комплект елітної постільної білизни можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, адже це відмінний подарунок. Презент у вигляді текстилю завжди актуальний і затребуваний, його можна подарувати з приводу абсолютно всім.

Деталі товару
19712

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Brode Caren
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Cotton Box Brode Caren від відомого турецького виробника стане приємним подарунком для Вас і ваших близьких. Якісна тканина, красиві мережива і приємний відтінок прикрасять будь-яку ліжко,...
Комплект постельного белья TAC DISNEY SPIDERMAN IN CITY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве і веселе дитяче постільна білизна Tac Disney Spiderman in city без сумнівів сподобається любителю коміксів про Спайдермена. Зображення улюбленого героя мультфільму буде піднімати настрій Вашій дитині кожен...
КПБ Love You сатин Вечеринка
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Нова колекція постільної білизни 3D від турецького виробника Love You порадує Вас новими гарними малюнками. Купити комплект постільної білизни із зображенням яскравих тюльпанів - подарувати чудовий настрій і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти