Артикул:
19698

Постільна білизна TAC jakar Noble PVC

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC jakar Noble PVC преміум класу від турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Виріб відповідає високим стандартам якості і безпеки. Тканина виконання сатин і жаккард, до складу входь 100% натуральна бавовна. Колекція виконана в класичному стриманому стилі. Однотонна поверхню в вертикальну смужку виглядає красиво і стильно. В асортименті широкий вибір кольорів і модних відтінків, від світло - бежевих до насичених оливкових. Текстурну поверхню отримують шляхом жаккардового переплетення ниток. Комплектується в фірмову поліетиленову упаковку від виробника.

Пропонований комплект допоможе швидко облагородити будь-який інтерєр, додасть йому завершеності і відчуття домашнього затишку і тепла. Важливу роль, постільна білизна робить і на якість сну. Такий комплект постільної білизни гарантовано забезпечить максимальний комфорт і зручність під час відпочинку.

Для виробництва тканини використовується мерсеризує бавовна, волокна спеціально обробляють і сильно скручують. Така процедура збільшує міцність і зносостійкість готового виробу. Поверхня набуває благородний атласний блиск. Для основи тканини використовують більш товсті нитки, виворіт виходить шорсткою, завдяки чому, білизна НЕ совається по ліжку під час використання. Білизна не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і красиво. Текстиль подарує масу приємних ніжних тактильних відчуттів. Поверхня допоможе зігрітися і утримати тепло при низькій температурі, і подарує легку прохолоду в літню спеку.

Постільна білизна володіє такими чудовими властивостями бавовняного волокна як: висока гігроскопічність і повітропроникність. Виріб не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій чутливій шкірі. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил.

За текстилем досить просто доглядати в домашніх умовах. Виріб чудово переносить часті машинні прання і зберігає свій первинний привабливий зовнішній вигляд. Перший раз білизну рекомендовано прати при температурі води 40 градусів, надалі температура може становити 40-60 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах і стійкий до впливу ультрафіолетових променів.

Вишуканий текстиль можна купити за доступною ціною в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Це прекрасний вибір в власний будинок і відмінний варіант дорогого подарунка для близьких друзів і родичів.

Деталі товару
19698

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Bamboo MOR
rating 0 відгуків
4 616,00 грн
Зверніть Вашу увагу на це чудове постільна білизна Cotton Box Bamboo MOR від турецького виробника, зроблено з сатину високої якості і незабутньою мякості на основі бамбука, це постільна подарує вам чудовий сон і...
TAC DELUX SATEN GRANT BORDEAUX
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN GRANT BORDEAUX від турецького виробника - подарувати ніжні і мякі відчуття під час сну і відпочинку. Виконано з сатину високої якості, міцного, мякого,...
Комплект постільної білизни First Choice 3 D NEW YORK
SALE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 091,90 грн 4 814,00 грн
Постільна білизна First Choice 3 D виконано з сатиновою тканини високої якості. Обємне 3D зображення виглядає дуже реалістично. Таким постільною комплектом ви зможете порадувати і себе і своїх близьких, а будь-який...
Комплект постільної білизни HOBBY License Ranforce Max темно-рожевий 160 * 220/1 * 50 * 70 28183
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 683,00 грн 1 980,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для дитячої кімнати від торгової марки Hobby. Комплект виконаний з якісного ранфорса кращим турецьким виробником текстильної промисловості. Бавовняна тканина дозволить Вашій дитині...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти