Артикул:
19609

Постільна білизна Tivolyo Home ranforce BELLA ROSE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна Tivolyo Home ranforce BELLA ROSE від турецького виробника, який отримав широку популярність на європейському ринку. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту, тканину виконання - ранфорс. Комплект виконаний в натуральних відтінках бежевого кольору, вся поверхня прикрашена пишним рожевим букетами. Малюнок нанесений друкарським (набивним) способом. Зображення відрізняється красою і стійкістю. Дизайн постільної здатний задовольнити найвишуканіший смак. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, по суті це покращений варіант бязі, який за відчуттями більше нагадує поплін. Поверхня дуже ніжна і мяка, тканину повітряна і легка. Такий ефект досягається завдяки особливому способу виробництва. Для виготовлення тканини використовують тонкі сильно скручені бавовняні нитки. Матеріал прекрасно драпірується і надійно фіксується на поверхнях, білизна не мнеться і зберігає свіжий вигляд, ніби його тільки що постелили. Полотно дуже міцне і зносостійке володіє чудовими властивостями, завдяки яким, постільна білизна з ранфорса користується величезним попитом.

Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій, це дуже важливо, адже постільна має прямий контакт зі шкірою. Текстиль допоможе створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Виріб не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на весь організм. Білизна вільно пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати. Висока гігроскопічність забезпечує відчуття сухості, зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню. Головною особливість виробів з ранфорса вважається здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальну температуру тіла. У холодну пору таку білизну зігріє і допоможе утримати тепло, а в спекотне порадує прохолодною поверхнею.

За текстилем просто доглядати, для підтримки чистоти досить машинного прання при використанні миючих засобів. Виріб стійкий до високих температур і впливу ультрафіолетових променів. Сушити білизну рекомендується в распрямления вигляді при природних умовах. Постільна зберігає свій первинний зовнішній вигляд, форму і властивості, навіть через 300 прань.

Купити пропонований комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно здивують своєю демократичністю. Дане білизна, це прекрасний вибір для себе і своїх близьких. Подарунок у вигляді набору постільної білизни завжди актуальний і затребуваний в кожному будинку.

Деталі товару
19609

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Вишневий етюд BV M 0021
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві, обємні вишеньки стануть чудовою прикрасою Вашої спальні. Комплект постільної білизни виконаний чудово, яскравий зелений відтінок допоможе розслабитися після важкого трудового дня. Мяка мікрофібра дозволить...
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION PEMBE
rating 0 відгуків
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION PEMBE від турецького виробника позбавлене будь-яких надмірностей, і створено просто Вашого комфорту. Сатинова тканина подарує вам приємну мякість, чудовий сон і заряд...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI з обємним малюнком в стилі хенд-мейд. Зроблено постільна турецьким виробником з мякої тканини ранфорс, і стане чудовою прикрасою будь-якої...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE MERCİFUL PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE MERCİFUL PEMBE стане справжнім подарунком для витончених і романтичних покупців. Мяка тканина ранфорс, прикрашена великою кількістю квітів і букетів, подарує Вам приємний настрій...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти