Артикул:
19543

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Delux Belezza

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 473 бали. Ваш кошик буде загальним 473 бали який можна перетворити на ваучер на 473,00 грн.

9 471,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало 270х260

Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70-6 штук

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Delux Belezza, від відомого турецького виробника домашнього текстилю. Виготовлений з 100% бавовняного волокна, тканина виконання - сатин. Виріб продається в презентабельною упаковці від виробника. Постільна білизна виконано в ніжно-рожевих тонах, навіває на романтизм і умиротворення. Шикарна жаккардовая поверхню покривала прикрашена візерунками в східному стилі. Обрамлення мереживом надає елегантності і неповторності. Білизна створить атмосферу свята і домашнього затишку. Приведе в захват свого володаря і подарує масу приємних відчуттів.

Сатин - дуже красива і міцна тканина, яка в добавок володіє рядом корисних якостей, що робить її ідеальною для пошиття, елітної постільної . Використання натурального високоякісного і екологічно чистої сировини, забезпечує гіпоалергенність і безпеку поверхні. Підійде людям з усіма типами шкіри, а також діткам.

Білизна має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Воно швидко абсорбує на себе зайву вологу і дозволяє шкірі безперешкодно дихати, не допускаючи появи парникового ефекту. Поверхня не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на всьому організмі і особливо на серцево-судинній системі.

Шовковиста текстура має мяку і шорстку виворітну сторону, що дозволяє білизни НЕ соватися і не сповзали з ліжка. Поверхня гладенька, по відчуттях дуже нагадує справжній шовк. Незважаючи на свою ніжність і легкість, текстиль має надзвичайною міцністю та зносостійкістю. Прослужить довгі роки активної експлуатації. Зберігши свої корисні якості і привабливий первозданний зовнішній вигляд.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить машинні прання. Тканина стійка до сонячного світла і високих температур. Перше прання рекомендується провести при температурі 40 градусів. Постільна не дає усадки і не линяє. Зберігає рівну поверхню і практично не вимагає прасування, що значно полегшує домашню працю домогосподарок.

Купити високоякісне білизна можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це чудовий, дорогий подарунок на День народження, весілля або ювілей. Він відрізняється своєю актуальністю і затребуваністю. Такому білизни неодмінно зрадіють всі, без винятків. Воно здатне подарувати комфортний сон і солодкі сновидіння своєму власникові.

Деталі товару
19543

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  JAKARANDA  ekru
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити красиву постільну білизну з мякого жаккарда - прикрасити Вашу спальню і подарувати чудову мякість. Білосніжна мяка тканина прикрашена красивим жакардовим плетінням у вигляді квіток. Постільна білизна зроблено...
Комплект постільної білизни Ti amo BV M 0037, мікрофібра 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо вашій увазі новий, романтичний комплект постільної білизни від турецького виробника. Яскраво-червоні троянди і пелюстки на чорно-білому тлі виглядають дуже ефектно, а невеликі цікаві фотографії додають...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Весняний мотив
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Новинка в інтернет магазині Sweet Home . Чудовий комплект постільної білизни з якісної мікрофібри (мікроволокно) від турецького виробника. Мяке мікрофолокно подарує Вам абсолютно нові відчуття від сну і відпочинку,...
TAC DISNEY STAR WARS
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Disney Star Wars призначений спеціально для любителів зоряних воєн! Яскравий сюжет з улюбленими героями підніме настрій. Тканина ранфорс мяка і міцна, зносостійка. Вироби турецького...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fresh-beyaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Beyaz радує великою кількістю лілових квітів на білосніжній поверхні. Зроблений турецьким виробником, цей комплект приємно здивує Вас чудовою мякістю сатину, високою...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти