Артикул:
19542

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Delux Rodez

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 473 бали. Ваш кошик буде загальним 473 бали який можна перетворити на ваучер на 473,00 грн.

9 471,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало 270х260

Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70-6 штук

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Delux Rodez, від відомого турецького виробника, який займає лідируюче місце на ринку в даному сегменті товарів. Виготовлено з натурального екологічно чистого 100% бавовни. Тканина виконання - високоякісний сатин. Комплектується в фірмову, подарункову упаковку. Комплект виконаний в пастельних відтінках блакитного, поверхня прикрашена вишуканим орнаментом в східному стилі і благородним мереживом. Романтичне і витончене білизна добре впишеться в будь-який інтерєр, і стане його прикрасою. Постільна з покривалом створюють ідеальний ансамбль, ліжко завжди буде виглядати святково і акуратно.

Постільна білизна невідємна частина домашнього текстилю, від якості якого залежить комфортність і продуктивність сну. Пропонований комплект виготовлений при дотриманні високих європейських стандартів якості та безпеки. Натуральне білизна без сторонніх домішок і добавок, є гіпоалергенним і не викликає подразнень. Рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Сатин відповідає всім споживчим запитам і ідеально підходить для пошиття постільної. Від інших бавовняних тканин його відрізняє висока щільність і блискуча, схожа на шовк, поверхня. Тканина поєднує в собі такі якості як ніжність, шовковистість поверхні, при високій міцності і зносостійкості. Такого білизни вистачить на довгі роки використання.

Легке білизна добре пропускає повітря і швидко вбирає вологу, що забезпечує максимальну зручність та комфорт під час відпочинку. Тіло не потіє і безперешкодно дихає. Текстиль має функцію терморегуляції, воно здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру і індивідуальний тепловий баланс свого володаря. Влітку поверхня подарує приємну прохолоду, а в холодну пору - зігріє і збереже тепло.

Виріб не примхливо в догляді, досить звичайної машинного прання. Стійка до високих температур і сонячного світла. Швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівність поверхні, так що білизна рідко вимагає прасування, це значно економить час і сили домогосподарок. Зберігає свій первинний зовнішній вигляд, яскравість і форму, навіть після багаторазового прання.

Купити такий виріб можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Шикарний комплект послужить чудовим подарунком для друзів і близьких. Він відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, стати в нагоді в кожному будинку і вигідно підкреслить гарний смак дарувальника.

Деталі товару
19542

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни мікрофібра 3D, Роса BV M 0032
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантне рожеве постільна білизна неодмінно прикрасить інтерєр Вашої спальні своїм оригінальним і реалістичним зображенням квітів. Постільна білизна виконано з мікрофібри високої якості, що гарантує Вам чудовий сон...
Комплект постельного белья Gelin Home  NESLISAH бирюзовый
rating 0 відгуків
10 406,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home «NESLISAH бірюзовий» зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, дві наволочки з мереживом...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти