Артикул:
19541

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Diamond Bej

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 323 бали. Ваш кошик буде загальним 323 бали який можна перетворити на ваучер на 323,00 грн.

6 468,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало 230х260

Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70-4 штуки

Комплект високоякісної постільної білизни з покривалом Cotton Box Diamond Bej, від відомої турецької торгової марки. Виготовлений у відповідності з європейськими стандартами качестваі безпеки. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - сатин. Комплектується в подарункову упаковку від виробника. Представлене білизна поєднує в собі два основних кольори, бежевий і білий. Білизна прикрашено вишуканою вишивкою, у вигляді рослинного орнаменту. Добре впишеться в будь-який інтерєр. З таким білизною ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно. Розкішний текстиль буде радувати око і подарує тільки приємні відчуття.

Сатинове постільна білизна має низку властивостей і корисних якостей, завдяки яким, створюються максимально комфортні умови для міцного сну. Натуральна поверхню запобігає появі алергічних реакцій, потертостей і роздратувань, рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою. Матеріал відштовхує пил і не накопичує статичну електрику, що сприятливо впливає на серцево-судинну систему.

Текстиль дуже приємний на дотик, має мяку, шовковисту текстуру, яка за відчуттями дуже схожа з шовком. Постільна має шорстку внутрішню сторону, завдяки чому, ідеально лягає і не сповзає з ліжка. Огорне свого володаря ніжністю і турботою, на такому ліжку будуть снитися захоплюючі, міцні сни.

Білизна добре пропускає повітря і здатне поглинати велику кількість вологи, тіло не буде паритися і відчувати дискомфорт. Підійде для використання як в зимовий, так і в літній період, так як здатне підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища.

Незважаючи на свою ніжність, текстиль добре переносить машинні прання, зберігаючи свій первісний зовнішній вигляд. Швидко сохне в природних умовах, поверхня не мнеться. Гладити таку білизну не обовязково, це додатково заощадить час і сили домогосподарок.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це потрібне придбання для свого будинку і корисне капіталовкладення. Постільна - це універсальний і хороший подарунок для родичів і друзів. Текстиль не втратить своєї актуальності, його можна презентувати за будь-що, будь то День народження або Новий рік. Високоякісний текстиль буде радувати свого власника на протязі довгих років, нагадуючи про турботу і добрий смак дарувальника.

Деталі товару
19541

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну 3D з нової колекції від відомого виробника Love You, прикрашене яскравим екзотичним квіткою. Комплект приємний на дотик і має гладку, шовковисту поверхню, адже...
КПБ Tirotex  бязь семейка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від відомої молдавської фабрики в сімейної комплектації, в простолюдді "сімейка". Відмінний спосіб прикрасити своє ліжко яскравими малюнками і чудовою якістю тканини. Два...
Комплект постельного белья ARYA сатин Chitarra
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA сатин Elephant буде довго радувати Вас і Вашої дитини! Яскраві малюнки внесуть в спальню дитини прекрасний настрій і створять затишну атмосферу. Купити постільну білизну з сатину -...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0059
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове 3D постільна білизна Bella Dona прикрашає чудове фото-реалістичне зображення чудової актриси Мерилін Монро. Виконане в чорно-білому варіанті воно виглядає дуже виразно. Постільна зроблено з мякого і якісного...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти