Артикул:
18984

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Daily lila

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 203 бали. Ваш кошик буде загальним 203 бали який можна перетворити на ваучер на 203,00 грн.

4 074,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Покривало: 240 x 260
Підковдра 200 x 220
Простирадло: 240 x 260
Наволочки: 50x70 - 4 шт.
Наповнювач: Сіліконезірованое волокно
Матеріал / Тканина: Покривало - Микрофибра

Комплект постільної білизни з покривалом, Cotton Box Daily lila , від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Виготовлений з 100% бавовни, тканина виконання - ранфорс. Наповнювач покривала - силіконізоване волокно. Комплектується в красивій, подарунковій упаковці від виробника. Виконано в світло-бузковому кольорі і прикрашено ніжним малюнком у вигляді квіток. Постільна білизна відмінно доповнює стьобана покривало в тому ж кольорі. З таким набором, будь-яка ліжко перетворитися в королівське ложе.

Міцний, здоровий сон життєво важливий для кожної людини. Тому так важливо створити максимально комфортні умови для відпочинку. Важливу роль в цьому відіграє якість постільної білизни. Представлений комплект, відповідає всім санітарним нормам і має відповідну міжнародну сертифікацію. Даний текстиль є безпечним та екологічно чистим продуктом, який не викликає алергії і запобігає потертості і роздратування на шкірі, рекомендований для використання людям з особливо чутливою і вразливою шкірою, а також дітям.

поверхня виконана з нової тканини - ранфорс. Вона відрізняється щільністю і полотняним способом переплетення, з більш очищених, ніжних бавовняних ниток. Білизна виходить дивно мяким і гладким, при своїй легкості, має високий ступінь міцності і зносостійкості. Присутні такі корисні якості як гігроскопічність і повітропроникність. Матеріал здатний поглинати 1/5 вологи від своєї ваги, при цьому шкіра залишатиметься сухою. Вільна вентиляція повітря запобігає виникненню парникового ефекту.

Крім усього іншого, текстиль не накопичує статичну електрику, ніж благотворно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Здатність пристосовуватися до зовнішньої температури, дозволяє використовувати білизну як влітку, так і взимку. У спекотні дні воно подарує приємну прохолоду, а в холодну пору зігріє і збереже тепло.

Постільна білизна просто в побуті, для догляду достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Стійка до високих температур і сонячного світла. Швидко сохне в природних умовах, практично не потребує прасування, так як зберігає рівну поверхню навіть після прання.

Елітне виріб, послужить чудовим подарунком для друзів і родичів, який ніколи не втратить своєї актуальності. Купити виріб для себе і близьких, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це вигідне придбання буде довгі роки радувати свого власника бездоганною якістю і розкішним зовнішнім виглядом.

Деталі товару
18984

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ вышивка  MX023
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни в етнічному стилі - доповнити і прикрасити інтерєр Вашої спальні оригінальною деталлю. Комплект виконаний з мякого сатину високої якості. З таким постільною білизною Ваш сон...
Комплект постільної білизни Arya друкований дитячий Sydney
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 435,25 грн 2 865,00 грн
Дитяча постільна білизна Arya Sydney з веселими мультиплікаційними героями як не можна краще підійде хлопчикові чи дівчинці. Друкований сатин високої якості від Турецького виробника, і при багаторазових праннях...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти