Артикул:
18984

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Daily pembe 2

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 203 бали. Ваш кошик буде загальним 203 бали який можна перетворити на ваучер на 203,00 грн.

4 074,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Покривало: 240 x 260
Підковдра 200 x 220
Простирадло: 240 x 260
Наволочки: 50x70 - 4 шт.
Наповнювач: Сіліконезірованое волокно
Матеріал / Тканина: Покривало - Микрофибра

Комплект постільної білизна з покривалом Cotton Box Daily pembe 2, виготовлений з 100% бавовняного волокна, тканина виконання - ранфорс. Відомий турецький виробник займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю, як у себе на батьківщині, так і за її межами. Купити виріб можна в красивій фірмовій упаковці. Яскраве білизна виконано в блакитних і рожевих кольорах, прикрашене абстрактним малюнком високої якості, у вигляді візерунків і кольорів. Покривало однотонне, ніжно-рожевого кольору з простежкой. Такий текстиль прикрасить інтерєр будь-якої спальні. Ліжко буде завжди виглядати красиво і акуратно.

Постільна білизна один з найбільш затребуваних предметів домашнього текстилю. Це і зрозуміло, адже сон, це невідємна частина життя кожної людини. Для забезпечення максимально комфортного міцного сну, важливо підібрати виріб, який буде задовольняти всі потреби і відповідати нормам безпеки і якості. Саме таким є пропонований комплект білизни. Екологічно чистий текстиль виготовлений з натуральної сировини, без сторонніх домішок, відповідає всім стандартам високої європейської якості. Поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Підійде для використання людям з дуже чутливою шкірою і дітям.

Виріб відштовхує пил і не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево-судинну систему. Володіє функціями терморегуляції, в холодну пору воно накопичує і зберігає тепло, а в спеку - дарує освіжаючу прохолоду. Має дихаючу структуру, що перешкоджає створенню парникового ефекту, тіло не паритися і не потіє. Добре поглинає і відводить вологу, залишаючи шкіру сухою.

Завдяки особливому способу плетіння і використання більш тонких, але скручених бавовняних ниток, тканина набуває ряд корисних якостей. Незважаючи на свою високу щільність, білизна з ранфорса дуже легке і ніжне, приємне на дотик. Зберігає рівну, гладку поверхню, навіть після прання. Характеризується високим ступенем зносостійкості і міцності. Купівля такого білизни, це вигідне капіталовкладення на довгі роки.

Текстиль простий в догляді і добре переносить часті машинні прання, зберігаючи при цьому свою форму і колір. Швидко сохне в природних умовах, стійкий до сонячного світла. Постільна можна не прасувати, що значно економить час і сили домогосподарок.

Придбати пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це відмінне придбання в свій будинок або на подарунок близьким і друзям.

Деталі товару
18984

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION KIRMIZI 2
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудове червоне постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION kirmizi two від відомого турецького виробника. зроблено постільна з мякого майже шовковистого сатину високої якості, на основі...
Микрофибра 3D, КПБ   Акцент BV M 0064 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Глибокий реалістичний малюнок червоних троянд на постільній білизні Кармен виглядає помітно й урочисто. Комплект постільної з мікрофібри з 3D ефектом Ви оціните відразу. Тканина високої якості і відмінний крій....
TAC DELUX SATEN Carlin KAHVE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасне турецька постільна білизна Tac Delux Saten Carlin Kahve відрізняється цікавим малюнком і приємним кавовим кольором. Постільна білизна виготовлена з якісного матеріалу сатин-люкс за високими стандартами...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Molly
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA сатин Molly відмінно впишеться в практично будь-який інтерєр спальні. Спокійні кольори, ніжні тюльпани, зображені на білому тлі, дарують додаткове відчуття затишку і комфорту. Тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти