Артикул:
16392

Постільна білизна з покривалом Cotton Box VERA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200х220 см.

Покривало стеганное - 220х240 см.

Простирадло - 240х260 см.

Наволочка - 50х70 см, 4 шт.

Комплект постільної білизна з ранфорса з покривалом Cotton Box VERA , виготовлений з 100% натуральної бавовни найвищої якості. Наповнювач покривала - силіконізоване волокно. Турецька торгова марка займає провідні позиції на внутрішньому ринку і далеко за межами своєї країни. Комплектується виріб в красиву, подарункову упаковку від виробника. Білизна виконано в класичному сірому кольорі, поверхня прикрашають яскраві поперечні смуги, синього і червоного кольору, додатково орнаментовані, що надає виробу особливий шарм і унікальність. Комплект ідеально впишеться в сучасний інтерєр спальні. Чи стане яскравим акцентом і створить атмосферу домашнього тепла і затишку. Покривало і білизна створюють неповторний ансамбль, ліжко завжди буде виглядати святково і охайно.

Для забезпечення комфортних умов для сну, важливі всі деталі. Важливу роль відіграє постільна білизна. Продукція виготовлена з нової тканини - ранфорс і має ряд корисних якостей і властивостей, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців. Перш за все, матеріал екологічно чистий і безпечний для використання алергікам і людьми з чутливою шкірою, так як запобігає появі алергічних реакцій та подразнень. Щільна за своєю структурою поверхню, має високу міцність і зносостійкість, що робить білизну дуже практичним і вигідним придбанням.

Натуральна поверхню не накопичує статичну електрику, тому сон на такому ліжку дійсно міцний і глибокий, так як на нервову і серцево-судинну систему з впливають подразники, у вигляді слабких електричних розрядів. Білизна добре пропускає повітря і перешкоджає виникненню парникового ефекту, шкіра завжди дихає. Завдяки високій гігроскопічності, тканина може поглинати 20% вологи від власної ваги, при цьому її поверхня залишиться сухою.

За білизною легко доглядати, воно добре переносить машинні прання. Швидко сохне в природних умовах, не піддається впливу сонячних променів. Текстиль можна не прасувати, так як важко мнеться.

Постільна білизна преміум класу, послужить чудовим подарунком, з будь-якого приводу і нагоди, будь то день весілля або день народження. Воно завжди буде актуально і не втратить своєї цінності. Купити комплект для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Не упускайте часу, порадуйте себе і близьких вже зараз. Представлене білизна створено дарувати ніжні дотики і міцний, здоровий сон.

Деталі товару
16392

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Sienna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Sienna прикрашений непомітним малюнком, який відрізняється особливим благородством. Модель витримана в спокійних тонах. Класичний візерунок, яка переливається щільна...
Комплект постельного белья Nazenin  satin  3D
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin satin 3D Liliac виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. На наволочках, підодіяльнику і простирадлі постільна білизна має...
Комплект постельного белья Gelin Home  ESMA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home ESMA зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин високої щільності. Спосіб забарвлення - однотонний, обробка мереживом. У комплект входить підодіяльник,...
TAC  DIGITAL  SATEN  ENYA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від торгової марки ТАС зроблений з мякого сатину високої якості і прикрашений великою кількістю красивих квітів. Бавовняна тканина подарує Вам комфортний сон і чудовий відпочинок....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти