Артикул:
16392

Постільна білизна з покривалом Cotton Box PASTELLA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200х220 см.

Покривало стеганное - 220х240 см.

Простирадло - 240х260 см.

Наволочка - 50х70 см, 4 шт.

Постільна білизна з покривалом Cotton Box PASTELLA виготовлено відповідно до європейських стандартів високої якості і безпеки. До складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Тканина виконання - ранфорс. Країна виробництва Туреччина. Виріб комплектується в подарункову упаковку від виробника. Комплект виконаний в світлих бежевих відтінках, а також прикрашений обємними квітками синіх півоній. Вишукана білизна стане невідємною частиною інтерєру, прикрасить його, зрадить завершеності. Стеганное покривало можна використовувати не тільки як декор, але і як літній покривало, це дуже зручно і практично.

Ранфорс володіє рядом унікальних якостей, які роблять його ідеальним матеріалом для пошиття постільної білизни . Матеріал відрізняється більш тонкої, сильно скрученої бавовняної ниткою, при максимально її щільному переплетенні. Білизна виходить дуже міцним і міцним, стійким до машинних прання. Тканина маломнущаяся, довго зберігає свій зовнішній вигляд і яскравість малюнка. На цьому матеріалі не виникають катишки. Пропонований комплект має дуже мяку, гладку поверхню, яка не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Поверхность білизни здатна адоптіроваться під навколишнє температуру, на ньому буде комфортно не залежно від пори року. У спекотні дні воно подарує прохолоду, а в холодну - огорне теплом і ніжністю. Важливою характеристикою є здатність пропускати повітря і поглинати вологу, шкіра буде дихати, а зайва волога швидко вбиратися і виводитися назовні. Перевагою є також і те, що постільна не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на серцево-судинну систему і здоровя в цілому.

У побуті текстиль простий в догляді, легко відпирається і без праці відпрасовувати, не доставляючи додаткових клопотів домогосподаркам. Добре переносить високі температури і стійкий до сонячного світла. Швидко сохне в природних умовах. Зберігає свій первинний зовнішній вигляд, навіть після активного використання протягом декількох років.

Комплект елітної постільної білизни послужить чудовим подарунком, який можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, як родичам, так і друзям. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і завжди буде затребуваний і актуальним. Купити пропоновану продукцію оптом і в роздріб, можна в нашому інтернет магазині. Така білизна це вигідне придбання для всіх, хто піклується про здоровий і комфортний сон своїх домочадців, економить сімейний бюджет.

Деталі товару
16392

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Nazenin Cotton Land
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Виняткова серія постільної білизни тільки в інтернет - магазині Sweet Home . Нове постільна білизна виконано з бязі високої якості, оформлено оригінальними поєднаннями кольорів і дивовижними малюнками. Такі комплекти...
Комплект постільної білизни Romance жаккард Nitsa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Romance жаккард Nitsa від турецького виробника стане прикрасою Вашої спальні, якщо Ви зважитеся його придбати. Чудовий сатин подарує Вам неймовірно мякий сон і відпочинок, а жакардове...
Комплект постільної білизни ARYA Pure Series жаккард LAYLA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна не складно, а складно вибрати золоту середину якості, ціни і зовнішнього вигляду. Комплект постільної білизни ARYA Pure Series LAYLA виготовлений з жаккардової і сатиновою тканини популярним...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти