Артикул:
19500

Постільна білизна BHPC 004 red

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Високоякісне постільна білизна BHPC 004 red , від провідного турецького виробника домашнього текстилю, виготовлено з 100% натуральної бавовни. Виконано в кежуал стилі, в біло-синій кольоровій гамі, втілює в собі строгість, смак і стриманість, при цьому витримано за всіма мірками модного дизайну. Тканина виконання ранфорс. Комплектується набір в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна, є невідємною частиною домашнього текстилю. Відпочинок займає важливе місце в житті кожної людини, а так би мовити: яка ліжко - такий і сон. Представлений комплект перетворить будь-яку ліжко в справжнє королівське ложе і створить максимально комфортні умови для розслаблення і міцного, здорового сну.

Використовуваний для текстилю матеріал - ранфорс, зявився на ринку текстилю відносно недавно, але встиг завоювати любов і довіру покупців. Великий попит на вироби з цієї тканини, перш за все забезпечений його чудовими властивості. Натуральний склад, без сторонніх домішок, робить виріб безпечним та екологічно чистим. Рекомендовано для використання людям схильним до алергій і чутливою шкірою.

Від інших бавовняних тканин, ранфорс відрізняється якістю самих бавовняних ниток і особливим способом їх переплетення. Для виробництва використовуються більш тонкі нитки, які скручують між собою. Поверхня виходить дуже мякою і гладенькою. При своїй легкості, білизна дуже щільне, а значить, міцне і зносостійке. Зберігає рівну, гладеньку поверхню, не утворюючи складок і катишек. Подарує неперевершені ніжні відчуття своєму власникові. Занурить в атмосферу спокою й умиротворення.

Текстиль простий у використанні і догляді, досить звичайної машинного прання, за допомогою миючих засобів. Добре сохне в природних умовах. Зберігає яскраві кольори і форму, навіть після багаторазового використання.

Білизна володіє такими важливими функціями як гігроскопічність і повітропроникність. Це дуже значущі параметри при виборі постільної. Пропонований текстиль здатний вбирати і виводити зайву вологу, перешкоджає створенню парникового ефекту. В білизна присутні та терморегулювальні здатності, так в жарку пору воно подарує, таку бажану прохолоду, а в холодну - збереже і огорне теплом.

Купити такий виріб для себе і своїх близьких, можна вже сьогодні, в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Комплект постільної білизни - це не тільки корисне придбання в свій будинок, а також чудовий, універсальний подарунок, якому зрадіють всі без винятку.

Деталі товару
19500

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Трійка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Не тільки чари природи можуть служити створенню краси. Дизайн Вашої спальні буде найбільш незвичайним, якщо Ви використовуєте таке постільна білизна, як Love You "Трійка" . Відважна трійка на ліжку - це нестандартне...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Тріумф"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 248,25 грн 2 645,00 грн
Неординарний дизайн цього комплекту стане прекрасним акцентом Вашої спальні! Комплект прикрашений квіткою ірису на світло - коричневому тлі, шахівницею і рядками з вірша на коричневому тлі. Зворотний бік...
Комплект постільної білизни ARYA жаккард Beatrice Coral
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо Вам подобаються яскраві соковиті тони в інтерєрі, зверніть увагу на цей ошатний комплект постільної білизни. Здається, що радість і гарний настрій оселилися в спальні разом з такою гарною моделлю Beatrice Coral...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Gulistan
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам якісну постільну білизну з полірованого сатину від відомого турецького виробника Arya. Чудові орхідеї і темному тлі з візерунками подарують приємне відчуття затишку і чудовий відпочинок. Тканина...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти