Артикул:
19174

Постільна білизна TAC DELUX saten LORCA SARI

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 388,21 грн 3 493,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 Х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 1

Наволочка - 50 х 70 х 1

Постільна білизна TAC DELUX saten LORCA SARI від широко відомого турецького виробника високоякісного текстилю для дому. До складу входить 100% егейський бавовна, тканина виконання сатин де люкс. На новітньому обладнанні малюнок наноситься набивним (друкованим) способом. Комплект виконаний в білому кольорі з рослинним візерунком, простирадло в основі однотонна - прикрашена перетинають лініями ледве помітного молочного кольору, наволочки і підодіяльник прикрашені помаранчевими квітами з чорними гілками. Білизна виглядає дуже вишукано і володіє неповторним стилем. Текстиль прекрасно доповнить будь-який інтерєр. Комплектується в фірмову подарункову коробку.

Пропоноване постільна білизна відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Сатин - це натуральна тканина, яка не викликає подразнень і алергічних реакцій. Матеріал дуже красивий і має благородним атласним блиском. Поверхня дуже ніжна і дуже схожа з натуральним шовком. Зворотний бік тканини мяка і шорстка, за рахунок цього текстиль надійно фіксується на матраці і не совається під час використання.

Матеріал чудово драпірується і рівно лягає, не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати охайно і красиво, навіть без декоративного покривала. Це дуже практично і зручно. Полотно вільно пропускає повітря, що дозволяє підтримувати правильний теплообмін. У спеку білизна НЕ буде парити, а в холодну пору допоможе зігрітися. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться, завдяки високій гігроскопічності тканини. Виріб не накопичує пил і статичну електрику.

Текстиль простий в побуті, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла і механічного впливу. Постільна зберігає свій первинний зовнішній вигляд, форму і колір, навіть після 300 прань. Поверхня рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Придбати представлений комплект постільної білизни для себе або своїх близьких, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Постільна білизна, це чудовий презент, який відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Високоякісний текстиль послужить прекрасним подарунком, кожен буде радий і вдячний за виявлену турботу.

Деталі товару
19174

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Парма
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінна новинка в інтернет - магазині Sweet Home . Шикарний комплект постільної білизни з мікрофібри дозволить Вам насолодиться невимовної мякістю під час сну і відпочинку. Таке постільна білизна неодмінно стане...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Майамі"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Іноді дуже хочеться вирватися з щоденної рутини і обридлих буднів, потрапити в світ свята і розкоші. Не завжди це здійснимо. Але за допомогою такого постільного комплекту як Love You "Майамі" Ви опинитеся в...
КПБ Haspen Zembil Gipur евро
rating 0 відгуків
1 859,00 грн
Комплект постільної білизни Haspen Zambak Gipur виконані з ранфорса. Тканина на сто відсотків складається з бавовни, щільність висока. У комплект входять 2 наволочки, простирадло і підодіяльник. Ви можете придбати...
Комплект постільної білизни Міллєт BV B 0087
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскравий комплект постільної білизни Міллєт - зробити декор Вашої спальні оригінальним і чарівним. Абстрактний 3D малюнок, коричневі тони і екзотичні квіти подарують чудовий настрій та комфортний відпочинок....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти