Артикул:
19026

Постільна білизна TAC Hazel mavi

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 209 бали. Ваш кошик буде загальним 209 бали який можна перетворити на ваучер на 209,00 грн.

4 180,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 Х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

сон має велике значення для здоровя і гарного самопочуття кожної людини. Постільна білизна поряд з іншими постільними речами допомагає створити комфортні умови для відпочинку. Ведучий турецька виробник прославився далеко за межами своєї батьківщини. Торгова марка цінується за високу якість продукції та прекрасні дизайнерські рішення в оформленні.

Постільна білизна TAC Hazel mavi виконано в красивих відтінках блакитного кольору. Лицьова сторона підодіяльника і наволочок прикрашена розкішним орнаментом. Комплект стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Білизна подарує чудовий настрій та допоможе створити теплу домашню атмосферу. Виріб акуратно упаковано в подарункову коробку від виробника.

Сатин, це міцна тканина, яка славиться своїм благородним зовнішнім виглядом і хорошими експлуатаційними властивостями. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Текстиль гіпоалергенний і рекомендований для щоденного використання. Білизна мяке і ніжне на дотик, поверхня має благородним блиском. Зовнішня сторона полотна гладенька, а внутрішня шорстка, це забезпечує надійну фіксацію, білизна НЕ совається під час використання. Виріб важко сминаемости, ліжко завжди буде виглядати свіжо, як ніби її щойно постелили.

Пропоноване натуральне білизна дозволяє шкірі дихати і насичуватися киснем. Підтримується оптимальний тепловий баланс. Що виділяється тілом волога швидко вбирається, і виводитися назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Виріб не накопичує пил і статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему.

Текстиль простий в побуті і легко переносить часті машинні прання. Нову білизну можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Надалі для підтримки чистоти рекомендована прання на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Попередньо виріб рекомендується вивертати навиворіт. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному приміщенні або на відкритому повітрі. Поверхня прекрасно зберігає свою форму і гладкість, виріб рідко потребує прасування.

У нашому інтернет - магазині розкішний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Купівля стане вигідним капіталовкладенням, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і послужить відмінним варіантом подарунка для родичів і друзів. Такий презент характеризується своєю універсальністю його можна піднести абсолютно з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
19026

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Camilo gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Camilo gri з чудовими квітами сірого кольору - внести приємну деталь в елегантну спальню. Виконано з ранфорса високої якості, воно зігріє Вас в холодні ночі і подарує прохолоду...
Постільна білизна ARYA Tencel Persiana
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
7 107,70 грн 8 362,00 грн
Класичне поєднання кольорів відмінно доповнить інтерєр Вашої спальні. Вас не будуть відволікати яскраві кольори і великі малюнки від здорового відпочинку. Підходить як жінці, так і чоловікові. Завдяки набивні способу...
TAC DELUX SATEN TANGO  gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX SATEN TANGO gold від турецького виробника - порадувати близьких мякість і ніжністю під час відпочинку. Виготовлено з міцного сатину високої якості, гладке, легке, приємне на дотик, з...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Leona
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісну постільну білизну HOBBY сатин Leona - внести красу і комфорт у Ваш будинок. Оригінальний, по-весняному свіжий малюнок, створить в спальні приємну різноманітність. Простирадло і дві наволочки червоного...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти