Артикул:
18984

Постільна білизна з покривалом Cotton Box Daily yesil

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 203 бали. Ваш кошик буде загальним 203 бали який можна перетворити на ваучер на 203,00 грн.

4 074,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Покривало: 240 x 260
Підковдра 200 x 220
Простирадло: 240 x 260
Наволочки: 50x70 - 4 шт.
Наповнювач: Сіліконезірованое волокно
Матеріал / Тканина: Покривало - Микрофибра

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box Daily yesil , від провідного турецького виробника, складається з 100% натурального екологічно чистої бавовни. Тканина виконання - ранфорс. Наповнювач покривала - силіконізоване волокно. Комплектується в красивій упаковці від виробника. Постільна виконано в класичній сіро-білій колірній гамі, прикрашене високоякісним малюнком у вигляді квітів. Покривало сіре, однотонне, має приємну рельєфну текстуру. Такий комплект прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравим доповненням.

Сучасний ринок переповнений всілякими пропозиціями. Серед цього достатку вироби з ранфорса неодмінно виділяються, ніж та встигли завоювати довіру споживачів. Попит на таку продукцію неухильно зростає. Адже здоровий сон - це запорука здоровя і гарного самопочуття. А пропоноване постільна з ранфорса, як не можна краще, задовольняє всі вимоги споживачів.

Незважаючи на підвищену щільність, білизна має дивно мяку і ніжну поверхню. Тканина відрізняється своєю довговічністю і зносостійкістю. Натуральний текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі, рекомендовано для використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям.

Найвища якість тканини досягається завдяки особливому способу виробництва. Бавовняні волокна піддаються численним етапам обробки. Спочатку їх піддають глибокому очищенню, а потім сильному скручуванню. Завдяки цьому, тканину і набуває свою міцність. Такому білизни не страшні численні прання і довгі роки використання.

Кожен, хто лежить на такій білизні випробує дивовижний комфорт і зручність. Це перш за все обумовлено чудовими властивостями використовуваного матеріалу. Білизна надзвичайно легке і дихає, чоловік ніколи не буде потіти. Високий ступінь вологовбирання дозволяє швидко вбирати і відводити зайву вологу. Постільна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру, влітку воно буде дарувати прохолоду, а в зимовий час - тепло і затишок.

Текстиль простий в побуті, достатньо звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів. Швидко сохне в природних умовах, не піддається впливу сонячних променів. Поверхня залишається гладкою, навіть після прання, але при необхідності білизну можна пропрасувати.

Набір постільної завжди потрібне і вигідне придбання в свій будинок, а також може послужити чудовим подарунком. Такий презент можна піднести всім, і друзям, і родичам, з будь-якого приводу і нагоди. Купити такий виріб можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Порадуйте себе і своїх близьких уже зараз. На такому ліжку сон буде міцним, а вранці вид відпочив і свіжий.

Деталі товару
18984

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Amour Paris Vanessa bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий постільний комплект турецького виробництва Amour Paris Vanessa. Постільна білизна мякого бежевого кольору і відмінно виглядає на ліжку. Теплі відтінки піднімають настрій, а мяка текстура...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Rotem
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Шляхетний сірий колір на білому тлі виглядає дуже ошатно. Додатково прикрашають комплект постільної білизни яскраві ефектні квіти. Вони не зблякнуть згодом, а будуть довго радувати погляд всіх членів сімї. Відмінна...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Легенда"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Легенда" з фотозображенням, що пролітають над річкою лебедів, подарує Вам міцні і барвисті сни! Зворотний бік підодіяльника і простирадло прикрашені зображенням річки і...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D LORELLA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете подарувати близьким любов і турботу, тоді зверніть увагу на гарне турецьке постільна білизна Cotton Box FLORAL 3D LORELLA. Зроблене з тканини ранфорс, це постільна подарує всю свою мякість і турботу, щоб сон і...
Комплект постільної білизни Arya Bordeaux Crystal
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний комплект постільної білизни Arya Bordeaux Crystal в класичній картатій забарвленням перетворить Вашу ліжко. Висока якість тканин, використаних для виготовлення виробів, дозволить Вам насолоджуватися...
Комплект постільної білизни Love You Магнолія
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни прикрашений великим яскравим квіткою магнолії. Купити таке постільна білизна - прикрасити Вашу спальню і наповнити її приємним відчуттям тепла. Постільна білизна зроблено з сатину...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти