Артикул:
14258

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ANCORA NAKISLI

Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ANCORA NAKISLI від відомого турецького виробника. Білосніжна полотно мякою сатиновою тканини прикрашено красивою вишивкою на морську тему, що виглядає оригінально і стане відмінним подарунком для чоловіків. Чотири наволочки 50х70 см і подарункова упаковка від виробника. Ви можете придбати постільну оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 429 бали. Ваш кошик буде загальним 429 бали який можна перетворити на ваучер на 429,00 грн.

8 582,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон людини залежить від багатьох факторів. Поряд з іншими постільними речами велику роль в забезпеченні комфортних умов грає постільна білизна. Незважаючи на появу все нових матеріалів, лідируюче місце за попитом займає білизна з сатину. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними якостями і здатний задовольнити найвимогливіших споживачів.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ANCORA NAKISLI виготовлений в стриманому класичному стилі. Білосніжна поверхня прикрашена лаконічною вишивкою на морську тематику. Білизна виглядає дуже дорого і елегантно. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр, наповнивши його свіжістю і атмосферою домашнього затишку. Поставляється виріб в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий турецький бренд ретельно стежить за якістю продукції, що випускається. Постільна білизна пошито з мякого і струмуючого сатину. До складу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Виріб не викликає подразнень і алергічних реакцій, рекомендовано для щоденного використання. Поверхня має гарний атласним блиском і прекрасно драпірується. Білизна практично не мнеться, і постіль завжди буде виглядати свіжо. Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю, не накопичує статичну електрику і пил.

Виріб не вимагає спеціального догляду і не завдасть додаткових клопотів в побуті. Прати білизну рекомендується на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді, в подальшому бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Виріб зберігає свій привабливий новий вид навіть після 300 циклів машинних прань. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати теплою праскою зі зворотного боку.

Купити високоякісний комплект постільної білизни для себе або на подарунок можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Модель стане чудовим придбанням в власний будинок, прослужить довгі роки, даруючи затишок і комфорт. Слід зазначити, що текстиль є прекрасним варіантом подарунка, який вигідно відрізняється своєю універсальністю. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку, його можна подарувати як родича, так і друзям. Це чудовий презент на Ювілей, Новий рік, День весілля і по будь-якій іншій урочистої нагоди і приводу.

Деталі товару
14258

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Сіті
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You Сіті з 3D малюнком - створити дуже стильний інтерєр. Комплект буде добре виглядати як в дитячій кімнаті, так і у Вашій спальні. Чорно-біле зображення лондонського моста...
Love You td 107
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один красивий і якісний дитячий комплект постільної білизни з героями мультфільму Cars (Тачки) від торгової марки і виробника Love You. Виробник використав мякий і міцний сатин на основі бавовняного волокна, щоб...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elegant
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Elegant стане вишуканою прикрасою вашої спальні. Зроблений турецьким виробником з мякою сатиновою тканини, це постільна подарує вам незабутні відчуття від сну і відпочинку...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ancora-nakisli komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ancora-nakisli
rating 0 відгуків
8 582,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home ANCORA NAKISLI від відомого турецького виробника. Білосніжна полотно мякою сатиновою тканини прикрашено красивою вишивкою на морську тему, що виглядає оригінально і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти