Артикул:
14138

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Angelica Yesil

Чудове постільна білизна Tivolyo Home Angelica Yesil зроблено турецьким виробником з кращої тканини і на високому рівні якості. Бавовняна тканина доповнений чудовим шовком, що створює незабутній зовнішній вигляд і дарує чудові відчуття від сну і відпочинку на такій постільній білизні. Подарункова упаковка. Постільна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для гарного самопочуття і активної життєдіяльності дуже важливий міцний і здоровий сон. Ось чому так важливо з особливою уважністю поставитися до вибору постільної білизни. Сучасний ринок переповнений пропозиціями з кожним днем зявляються все нові різновиди тканин. Однак, незважаючи на широкий асортимент, натуральне постільна білизна продовжує лідирувати по попиту. Така любов і відданість покупців обумовлена чудовими якостями і властивостями натуральних волокон.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Angelica Yesil від провідного турецького виробника відповідає високим критеріям європейської якості, про що свідчить відповідна сертифікація. Модель виконана в красивих відтінках зеленого кольору. Ідеальне поєднання тканин роблять білизна зручним в експлуатації, і забезпечують розкішний зовнішній вигляд. Простирадло, дві наволочки і внутрішня частина підодіяльника виконані з мякого однотонного сатину. Лицьова сторона підодіяльника і інші дві наволочки виготовлені з жатого шовку, поверхня якого прикрашена прекрасними квітами в стилі епохи відродження. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою.

Завдяки натуральному складу без сторонніх домішок і добавок, білизна не викликає алергії і подразнень на шкірі. Виріб здатне швидко поглинати і ліквідувати зайву вологу. Поверхня вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі в повній мірі насичуватися киснем.

Текстиль не завдасть додаткових клопотів у догляді, білизна легко піддається прання і зберігає свій новий зовнішній вигляд. Для підтримки чистоти рекомендується прання на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Для продовження терміну експлуатації бажано використовувати нейтральні миючі засоби і вивертати білизна навиворіт перед пранням. Текстиль швидко сохне при природних умовах і рідко потребує прасування.

Шикарний комплект постільної придбати для власного користування або в подарунок можна в нашому інтернет - магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно здивують покупців своєю демократичністю. Виріб порадує всіх членів сімї і стане вигідним капіталовкладенням, білизна прослужить довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Слід зазначити, що текстиль є універсальним подарунком на всі випадки життя. Білизна можна піднести на Ювілей, Весілля, Новий рік і по будь-якій іншій урочистого приводу і нагоди. Текстиль можна піднести близьким родичам, друзям і просто знайомим.

Деталі товару
14138

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Festivo
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Комплект постільної білизни з сатину від відомого турецького виробника ARYA подарує відчуття затишку, спокійні і безтурботні сни. Оригінальний і свіжий малюнок зберігає яскравість кольорів, не линяє при пранні....
Постельное белье ARYA сатин   Santa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам красива постільна від відомого турецького виробника, зроблене з мякого, майже шовковистого сатину і прикрашене красивими квітами. приємна палітра відтінків прикрасить вашу спальню і подарує вам і вашим...
Постільна білизна Tac Disney Cars Lightning
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших маленьких гонщиків ми раді запропонувати чудовий комплект дитячої постільної білизни від турецького виробника Tac Disney Cars Lightning . Комплект виконаний з мякої тканини ранфорс високої щільності. Сон і...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-angelica-yesil komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-angelica-yesil
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна Tivolyo Home Angelica Yesil зроблено турецьким виробником з кращої тканини і на високому рівні якості. Бавовняна тканина доповнений чудовим шовком, що створює незабутній зовнішній вигляд і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти