Артикул:
14087

Комплект постільної білизни Tivolyo Home BAMBURA JACARLI PEMBE

Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home BAMBURA JACARLI PEMBE зроблений кращими турецькими майстрами з мякою жаккардовой і сатиновою тканини. Приємна мякість комплекту дозволить Вам насолодитися чудовим сном і відпочинком. А красивий колір і текстура подарують гарний настрій. Постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 482 бали. Ваш кошик буде загальним 482 бали який можна перетворити на ваучер на 482,00 грн.

9 650,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • pudra/Пудра
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон є одним з найважливіших умов для здоровя і гарного настрій. Поряд з іншими постільними речами постільна білизна покликане створювати максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Натуральний текстиль від відомого турецького виробника володіє чудовими експлуатаційними властивостями. Комплект постільної білизни Tivolyo Home BAMBURA JACARLI PEMBE виготовлений з ніжно-рожевого сатину з чудовим жакардовим малюнком у вигляді візерунка часів ренесансу. Розкішне білизна стане прикрасою будь-якої спальні, подарує гарний настрій і солодкі сни. Виріб красиво упаковано в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Текстиль красивий і приємний на дотик, поверхня гладенька з благородним атласним блиском. Виріб рівно лягати на ліжко, не совається, і не мнеться під час використання. Натуральне 100% бавовняне волокно в складі білизни гарантує гіпоалергенність і наділяє текстиль корисними якостями і властивостями. Поверхня вільно пропускає повітря, що дозволяє шкірі дихати всю ніч. Завдяки цьому підтримується оптимальний тепловий баланс і виключається виникнення парникового ефекту. Тканина здатна швидко поглинати і відводити вологу, навіть при підвищеному потовиділенні зберігається відчуття сухості поверхні. Виріб не накопичує пил і статичну електрику.

Текстиль з сатину - жаккарда характеризується міцністю і довговічністю. Білизна просто у використанні і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендується прати текстиль на 600-700 оборотах при температурі води 40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати білизна навиворіт перед пранням. Сушити текстиль слід на відкритому повітрі або в добре провітрюваному місці, попередньо розпрямивши поверхню. Пропрасувати поверхню можна зі зворотного боку теплою праскою.

Елітне постільна білизна придбати для себе або в подарунок можна в нашому інтернет - магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни зроблять покупку вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Текстиль прослужить довгі роки і нескоро потребують заміни. Виріб послужить чудовим варіантом дорого подарунка для родичів і друзів. Це універсальний і завжди затребуваний подарунок. Білизна можна піднести на Ювілей, День весілля, Новосілля, Новий рік і на будь яке інше свято і торжество.

Деталі товару
14087

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0004, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна прикрашене великою кількістю красивих червоних троянд. Зроблене з сатиновою тканини, таке постільна білизна неодмінно порадує вас своєю мякістю і високою якістю виконання. Турецький виробник...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-bambura-jacarli-pembe komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-bambura-jacarli-pembe
rating 0 відгуків
9 650,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home BAMBURA JACARLI PEMBE зроблений кращими турецькими майстрами з мякою жаккардовой і сатиновою тканини. Приємна мякість комплекту дозволить Вам насолодитися чудовим...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти