Артикул:
13901

Літній постільний комплект Tivolyo Home ARREDO

Пропонуємо вам гарний постільний набір Tivolyo Home ARREDO PIKE від відомого турецького виробника. У комплект входить велика жаккардовое покривало на ліжко, сатинова простирадло і наволочки. Приємний відтінок і висока якість виконання подарують вам тільки приємні емоції і гарний настрій. Подарункова упаковка. Купити постільний набір можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 270 бали. Ваш кошик буде загальним 270 бали який можна перетворити на ваучер на 270,00 грн.

5 413,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Кремовий
  • pudra/Пудра
  • Коричневый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало pike - 220 х 240

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон одне з головних умов для здоровя людини, тому дуже важливо комфортно облаштувати спальне місце. Поряд з подушками, матрацом та іншими речами для спальні, велике значення має характер постільної білизни. Літній постільний комплект Tivolyo Home ARREDO розроблений турецькими фахівцями спеціально для жаркого періоду року. У комплект входять простирадло і наволочки з сатину і розкішне жаккардовое покривало. Білизна виготовлена в красивих відтінках бузкового, рожевого, бежевого і інших кольорів. Поверхня покривала прикрашена красивим орнаментом. Виріб стане прикрасою будь-якого інтерєру спальні.

Пропоноване постільна білизна, допоможе створити максимально комфортні умови для міцного, здорового сну. Справа в тому, що сатин має низку чудових якостей, що робить білизну дуже зручним для використання. Натуральну тканину отримують з сильно скручених, тонких бавовняних ниток. Зовні тканина, дуже нагадує шовк, вона гладенька, проте має ряд переваг. Зворотний бік мяка і шорстка, текстиль не сковзається і не сповзає з ліжка, поверхня не деформується і не мнеться.

Натуральна поверхню, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергії і подразнень на шкірі. Це дуже важливо, адже найчастіше, постільна має тривалий контакт зі шкірою. Виріб не має стороннього неприємного запаху, всі використовувані барвники безпечні для дітей і дорослих. Поверхня не накопичує статичну електрику, що сприятливо впливає на серцево - судинну і нервову систему.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Добре переносить часті машинні прання при високих температурах. Білизна не линяє і не вигоряє на сонці. Сушити виріб рекомендується в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. Тканина відрізняється своєю міцністю і довговічністю. Текстиль прослужить довгі роки, активної експлуатації, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд.

Високоякісний комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Демократичні ціни приємно здивують покупців. Виріб прослужить довгі роки, ставши вигідним капіталовкладенням. Слід сказати, що текстиль є універсальним подарунком для родичів і друзів. Білизна можна піднести чоловікам і жінкам з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Витрачається на упаковку, не доведеться, адже комплект поставляється в красивій подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Деталі товару
13901

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Страйп  Красный
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Купити червоний комплект постільної білизни Love You Страйп - зануритися в благородну і комфортну атмосферу Вашої спальні. Постільна білизна зроблено з високоякісного сатину, прикрашена жакардовим смугами, міцне,...
Tac Ranforce Winx Stella Infinity
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS BRF NEV.TK Winx Stella Infinity відмінний подарунок для Ваших маленьких фанатів мультфільмів Winx. А відмінна якість дитячої постільної білизни TAC приємно...
Постільна білизна Tac Digital Lumina Mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Lumina Mavi буде виглядати красиво і ефектно на будь-якого ліжка. Яскраве зображення квітів сподобається всім любителям природи і відпочинку за містом. З таким комплектом...
Нещодавно переглянуто
Літній постільний комплект Tivolyo Home ARREDO Літній постільний комплект Tivolyo Home ARREDO
rating 0 відгуків
5 413,00 грн
Пропонуємо вам гарний постільний набір Tivolyo Home ARREDO PIKE від відомого турецького виробника. У комплект входить велика жаккардовое покривало на ліжко, сатинова простирадло і наволочки. Приємний відтінок і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти