Артикул:
13841

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Balerin

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Balerin створений турецьким виробником, для натхнення і гарного настрою Ваших дівчаток. Мяка сатинова тканина приємна до тіла, не ковзає по поверхні і дарує найкращі відчуття від сну і відпочинку. Розмір комплекту "Півтора". Подарункова упаковка. Купити полуторна постільна білизна оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна є одним з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Сучасний ринок переповнений пропозиціями, важливо зробити правильний вибір на користь натурального високоякісного текстилю. Адже міцний сон це запорука здоровя і успіху. Комплект постільної білизни Tivolyo Home Balerin відповідає високим критеріям європейської якості і безпеки. Продукція виготовлена на основі 100% натурального бавовняного волокна. Білизна володіє всіма корисними якостями цього дивного сировини.

Комплект пошитий з сатину преміум класу в натуральних відтінках бежевого кольору. Білизна прикрашено неординарним притому в ретро стилі, центральною фігурою, є зображення граціозною балерини. Такий комплект припаде до смаку дівчаткам і підліткам. Виріб гармонійно доповнить будь-який інтерєр спальні, підкресливши індивідуальність своєї власниці.

Текстиль красиво драпірується і практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно. Білизна ніжне і мяке на дотик, по відчуттях нагадує натуральний шовк. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень, це дуже важливо адже текстиль має прямий контакт зі шкірою. Поверхня має високу гігроскопічність, що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться. Пориста структура бавовни дозволяє вільно циркулювати повітрю. Це виключає виникнення парникового ефекту і сприяє підтримці оптимального температурного балансу. На білизна з сатину однаково комфортно спати і влітку і взимку.

Виріб просто в побуті і не вимагає додаткових турбот у догляді. Білизна можна прати в пральній машині на 600-700 оборотах при температурі 40 градусів. Всі забруднення легко відпираються, бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді. Сушити виріб слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці. Білизна добре зберігає форму і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступними цінами. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, радуючи своїм бездоганним якістю. Ніжна модель сподобається дівчаткам і підліткам. Виріб послужить хорошим подарунком на День народження, Новий рік або з будь-якого іншого урочистої нагоди.

Деталі товару
13841

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Микрофибра 3D, КПБ   Акцент BV M 0064 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивна постільна білизна з мікрофібри Прайд з реалістичним зображенням левів додасть Вашій спальні трохи екзотики. З таким комплектом кожен раз, заходячи в спальню, Ви будете почувати себе, як на сафарі. Виробник...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-banda-su-yesili
rating 0 відгуків
8 033,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home BANDA SU YESILI стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Комплект зроблений з мякого сатину, має великий "Євро" розмір простирадла і підодіяльника і...
Love You КПБ сатин лайт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити барвисте постільна білизна від турецького виробника Love You - додати оригінальності і новизни інтерєру Вашої спальні. Виконано з щільного сатину високої якості, мякого, ніжного, приємного на дотик. Витримує...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-balerin komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-balerin
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Balerin створений турецьким виробником, для натхнення і гарного настрою Ваших дівчаток. Мяка сатинова тканина приємна до тіла, не ковзає по поверхні і дарує найкращі...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти