Артикул:
13838

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Arredo Yesil

Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home Arredo Yesil має приємний блакитний відтінок і цікавий малюнок. Відомий турецький виробник використовував якісний сатин-люкс для максимальної мякості і комфорту. Сон і відпочинок на такій постільній подарує Вам тільки приємні моменти. Купити постільну білизну оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 185 бали. Ваш кошик буде загальним 185 бали який можна перетворити на ваучер на 185,00 грн.

3 710,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Важливість сну в житті людини важко переоцінити, тільки під час відпочинку розслабляються і відновлюються всі системи і органи. Міцний сон - запорука прекрасного самопочуття і бадьорості на весь день. Сатин натуральна тканина, яка володіє благородним атласним блиском. Складне подвійне переплетення ниток забезпечує міцність і довговічність матеріалу. Поверхня білизни легка і струмуюча, ніжна і мяка на дотик. Текстиль допоможе створити гігієнічні і комфортні умови для відпочинку.

Пропоноване білизна має гарне дизайнерське оформлення. Текстиль виконаний в глибокому блакитному кольорі. Поверхня наволочок і підодіяльника оформлена красивим візерунком в тон вироби. Комплект виглядає дуже дорого і елегантно, стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Постільна білизна Tivolyo Home Arredo Yesil виготовлено з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна Егейського походження. Тканина виконання - сатин де люкс. Лідируючий турецька виробник користується популярністю далеко за межами своєї батьківщини. Така любов і відданість обумовлена бездоганною якістю і прекрасним зовнішнім оформленням текстилю.

Склад вироби не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна НЕ іскрить і володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Текстиль рівно лягати на поверхню матраца, без складок і заломів, білизна трудносмінаемо і завжди виглядає свіжо і охайно. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра вільно дихає, а зайва волога швидко ліквідується. Виріб подарує легку прохолоду в літню спеку і зігріє зимової ночі.

Білизна просто у використанні і побуті, прати текстиль рекомендується при температурі води 40 градусів. Що б на довгі роки зберегти новий зовнішній вигляд, білизна рекомендується прати окремо від речей з металевою фурнітурою і вивертати виріб навиворіт. Бажано використовувати для прання нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Перед першим використанням бажано прополоскати текстиль в холодній воді. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в провітрюваному місці. Білизна практично не мнеться і рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Шикарний комплект постільної білизни придбати для себе або в подарунок для близьких можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням, прослужить довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Слід зазначити, що постільна білизна це універсальний і завжди потрібний подарунок. Виріб можна піднести на День народження, Новий рік і з будь-якого іншого приводу.

Деталі товару
13838

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE SONYA PUDRA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Рожевого багато не буває! У цьому постільній білизні Cotton Box MODE LİNE SONYA PUDRA, ідеально поєднуються рожевий колір і зображення в японському стилі, створюючи відчуття квітучої сакури над озером. Комплект...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO - це один з найцікавіших в серії сатинового постільної білизни відомого турецького виробника. Постільна зроблено з мякої сатиновою тканини високої якості, прикрашене...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-yesil komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-yesil
rating 0 відгуків
3 710,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home Arredo Yesil має приємний блакитний відтінок і цікавий малюнок. Відомий турецький виробник використовував якісний сатин-люкс для максимальної мякості і комфорту. Сон...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти