Артикул:
13765

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Punto

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Punto не такий простий на перший погляд, як виглядає. Комплект зроблений з кращого турецького сатину, прикрашений дрібними квітками і має високу щільність. Безсумнівно сон і відпочинок на такій постільній подарує Вам кращі відчуття, і воно стане одним найулюбленіших в вашому домі. Купити постільну білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home PUNTO від турецького виробника, який отримав визнання європейських фахівців і завоював любов споживачів. Пропоноване виріб складається з 100% бавовни, тканина виконання - сатин де люкс. Фарбування проводиться на новітньому обладнанні за допомогою Digital technology. Комплект виконаний в ніжних відтінках рожевого кольору. Поверхня в дрібний горошок виглядає мило і, в той же час, елегантно. Текстиль стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру спальні. Комплектується набір в подарункову картонну упаковку і фірмовий пакет.

З таким постільною білизною комфорт і зручність під час відпочинку буде гарантовано. Натуральне екологічно чисту білизну високої якості не викликає алергії і подразнень на шкірі. Відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам якості. Сатинове постільна займає лідируюче місце за попитом. Це обумовлено чудовими властивостями тканини і її доступністю. Для виготовлення сатину використовують два види бавовняних ниток, товсті для основи і тонкі сильно скручені для лицьового боку. Таким чином, тканина виходить двосторонньої. З одного боку вона гладенька і шовковиста, що дарує масу приємний тактильних відчуттів. Зворотний бік шорстка і мяка, завдяки чому, білизна не сковзається по поверхні матраца під час використання.

Текстиль чудово драпірується і згладжує нерівності поверхні, тканина не мнеться і не утворює складок. Поверхня пропускає повітря і характеризується високою гігроскопічністю. Зайва волога швидко вбирається і ліквідується, зберігаючи відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику і пил. Комплект підійде для всесезонного використання, влітку білизна порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Для догляду в домашніх умовах підійде машинне або ручне прання. Температура води повинна становити 40 градусів. Сушити текстиль рекомендується при природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування. Постільна білизна з сатину славиться своєю зносостійкістю і довговічністю. Виріб здатне витримати до 300 машинних прань зберігши свій привабливий зовнішній вигляд, форму і корисні якості.

Купити пропонований набір за доступною ціною можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і друзів, адже постільна білизна, це прекрасний подарунок з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
13765

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Littlest Pet Shop
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове дитяче постільна білизна для дівчаток від відомого турецького виробника постільної білизни ТМ Hobby. Яскраві кошенята, приємні відтінки - все це допоможе створити чудовий настрій. Мякий ранфорс і бавовняне...
Комплект постільної білизни ARYA Magestic Бамбук жаккард з вишивкою Baden
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Потрібно купити постільну білизну, яка гармоніювало б з будь-яким інтерєром спальної кімнати? Тоді комплект постільної білизни ARYA Magestic Baden для Вас. Воно виготовлене з натуральної бамбукової тканини...
КПБ ARYA Ранфорс  Istanbul
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 607,35 грн 1 891,00 грн
Комплект постільної білизни Arya Istanbul , це оригінальне рішення для Вашої спальні. Завдяки білому відтінку, постільна допоможе візуально розширити кімнату, а яскравий малюнок доповнить елементи інтерєру. Тканина...
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Пропонуємо Вам красива постільна білизна з сатину, прикрашене цікавим орнаментом і в приємному фіолетовому кольорі. Комплект зроблений відомим виробником з якісної і мякої тканини сатин, на основі натуральної...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-punto komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-punto
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Punto не такий простий на перший погляд, як виглядає. Комплект зроблений з кращого турецького сатину, прикрашений дрібними квітками і має високу щільність. Безсумнівно сон і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти