Артикул:
13752

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Lisset

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Lisset зроблений для Вашої радості та гарного настрою. Відомий турецький виробник використовував сатин високої якості, щоб створити цей шедевр домашнього текстилю. Такий мякості Ви ще не зустрічали, дозвольте собі незабутні відчуття від сну і відпочинку! Купити постільну білизну Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 356 бали. Ваш кошик буде загальним 356 бали який можна перетворити на ваучер на 356,00 грн.

7 124,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

З давніх часів люди розуміють важливість і значення сну для здоровя людини. Під час нічного відпочинку всі системи і органи повністю розслабляються і відновлюються. Тому так важливо створити максимально комфортні та затишні умови для сну.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Lisset виготовлений з кращого сатину де люкс на основі 100% бавовни вищого гатунку. Турецький виробник дорожить своєю репутацією і ретельно стежить за кожним етапом виробництва. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Комплект красивого сірого відтінку виконаний в розмірі «Сімейний» де передбачено дві додаткові наволочки. Поверхня прикрашена розкішними квітами, білизна виглядає багато і дуже красиво. Виріб мяке і ніжне на дотик подарує масу приємних тактильних відчуттів. Малюнок нанесений за допомогою цифрового друку, це гарантує його довговічність і чіткість.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Білизна володіє всіма корисними властивостями бавовняного волокна. Виріб вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Зайва волога швидко вбирається, і виводитися назовні. Комплект підійде для всесезонного використання. Влітку поверхня не буде парити, а в холодні ночі допоможе зігрітися. Білизна з сатину практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно.

Текстиль преміум класу простий у використанні і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Виріб можна прати в пральній машині при 600-700 оборотах. Рекомендована температура води для прання становить 30-40 градусів, бажано використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювачів і барвників. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду перед пранням білизну слід вивертати навиворіт. Сушити текстиль слід далеко від прямих джерел тепла в провітрюваному приміщенні або на відкритому повітрі. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати теплою праскою.

Розкішне постільна білизна можна купити оптом і в роздріб, наш інтернет магазин приємно порадує своїх покупців демократичними цінами. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Комплект можна піднести родичам і друзям з нагоди Дня народження, Весілля, Нового року або з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
13752

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Nirvana bebek дитяче
rating 0 відгуків
2 802,00 грн
Комплект постільної білизни First Nirvana bebek ідеально підходить для самих маленьких дітей і навіть для новонароджених. Постільний комплект виготовлений з абсолютно натуральної тканини, яка не викликає алергії при...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-lisset komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-lisset
rating 0 відгуків
7 124,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Lisset зроблений для Вашої радості та гарного настрою. Відомий турецький виробник використовував сатин високої якості, щоб створити цей шедевр домашнього текстилю. Такий...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти