Артикул:
13670

Комплект постільної білизни + піку Tivolyo Home POURTOL

Пропонуємо Вам якісний комплект постільної білизни для дітей Tivolyo Home Baby POURTOL. Комплект зроблений з сатиновою тканини високої якості на основі кращого турецького якості. У комплект входить підодіяльник, простирадло, дві наволочки і покривало. Всі матеріали екологічно чисті. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити постільну білизну оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 217 бали. Ваш кошик буде загальним 217 бали який можна перетворити на ваучер на 217,00 грн.

4 349,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Розовый
  • Бежевый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 170

Наволочка - 35 х 35

Наволочка - 40 х 40

Покривало pike - 100 х 150

Сон надзвичайно важливий для життєдіяльності людини і особливе значення він має для дітей. Під час відпочинку дитячий організм не тільки відновлює свої сили, саме уві сні відбувається процес зростання. Новонароджені діти більшу частину часу проводять у своїй ліжку, ось чому так важливо підібрати гарне постільна білизна.

Комплект постільної білизни + піку Tivolyo Home POURTOL з натурального 100% бавовни відповідає високим стандартам європейського якості. Текстиль безпечний для щоденного використання і повністю гіпоалергенний. Білизна виготовлена в ніжному кольорі слонової кістки і прикрашено красивою обємної вишивкою кумедних ведмедиків і атласним кантом. Оздоблення представлена в рожевому, блакитному і бежевому кольорі на вибір. Мякий струмує сатин володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Тканина ідеально підходить для пошиття дитячої постільної білизни. Поверхня ніжна і гладенька на дотик, по відчуттях нагадує натуральний шовк. Однак зворотна сторона полотна матова і шорстка, білизна не сковзається і не сповзає з ліжка.

Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що благотворно відбивається на роботі серцево - судинної і нервової системи . Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Це забезпечує гігієнічність і максимальний комфорт під час сну.

Постільна білизна не вимагає спеціального догляду і легко переносить часті прання. Це особливо актуально, адже маленькі діти часто брудняться. Прати виріб рекомендується на 600-700 оборотах, при температурі води 40 градусів. Бажано вивертати білизна навиворіт і використовувати мякі миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Виріб зберігає свою форму і гладеньку поверхню, в разі необхідності, білизну можна пропрасувати теплою праскою.

Купити чудовий комплект постільної білизни в дитяче ліжечко можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Приємні ціни зроблять покупку ще більш вигідною та доступною. Модель стане прекрасним вибором для своєї дитини. Слід зазначити, що це прекрасний презент, який характеризується своєю універсальністю. Білизна точно стати в нагоді і буде з радістю використовуватися. Текстиль можна подарувати з нагоди урочистої виписки з пологового будинку, на Новий рік, День народження і з будь-якого іншого приводу і торжества.

Деталі товару
13670

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Нічне місто"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
На Вашому ліжку, як на екрані телевізора, живуть картини нічного міста. Притягаючи погляд глибокими синіми відтінками, сяючи різнокольоровими вогнями, місто нагадує про себе. Може бути, нічний сюжет викличе у вас...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE ANGEL PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красивий і затишний комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE ANGEL PEMBE, зроблений з мякої тканини ранфорс відомим турецьким виробником, для Вашого комфортного сну і відпочинку. Приємні тони, цікавий малюнок...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-pike-tivolyo-home-baby-pourtol komplekt-postelnogo-belya-pike-tivolyo-home-baby-pourtol
rating 0 відгуків
4 349,00 грн
Пропонуємо Вам якісний комплект постільної білизни для дітей Tivolyo Home Baby POURTOL. Комплект зроблений з сатиновою тканини високої якості на основі кращого турецького якості. У комплект входить підодіяльник,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти