Артикул:
13667

Комплект постільної білизни Tivolyo Home KITTY

Комплект постільної білизни Tivolyo Home KITTY BEYAZ від відомого турецького виробника, стане приємним подарунком для Ваших дітей. Полуторний розмір ідеально підходить для невеликих ліжок, сатинова тканина подарує мякість, а цікавий малюнок підніме настрій. Подарункова упаковка. Купити постільну білизну Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Важливість сну в житті людини складно переоцінити. Від його якості залежить здоровя і самопочуття людини. Поряд з іншими постільними речами постільна білизна покликане створювати комфортні і зручні умови для відпочинку. Сучасний ринок текстильної промисловості переповнений пропозиціями. Яке ж білизна вибрати? Комплект постільної білизни Tivolyo Home KITTY виготовлений на основі 100% бавовни, має корисні властивості і якостями цього дивного волокна.

Комплект виконаний в яскравій кольоровій гамі, поверхня прикрашає зображення симпатичного кошеня і різнокольорових графічних поцілунків. Такий дизайн точно припаде до душі юним леді. Білизна стане прикрасою інтерєру і підкреслить індивідуальність своєї власниці. Лідируючий турецька виробник дорожить своєю репутацією і строго контролює якість продукції, що випускається. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

пошиті з мякого струмуючого сатину постільна білизна, огорне своєю ніжністю, і подарує масу приємних тактильних відчуттів. Лицьова сторона вироби гладенька з красивим атласним блиском, а виворітна шорстка. Завдяки цьому текстиль не сковзається по ліжку, тканину красиво драпірується і не мнеться. Постіль завжди буде мати свіжий і охайний зовнішній вигляд, навіть без використання декоративного покривала. Білизна не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій. Текстиль здатний вільно пропускати повітря і виводити зайву вологу.

Прості рекомендації по догляду дозволять зберегти новий зовнішній вигляд виробу. Білизна рекомендується прати при 600 - 700 оборотах, температура води повинна становити 40 градусів. Перед пранням виріб слід вивертати навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Текстиль добре зберігає форму і рідко потребує прасування, що значно економить час домогосподарок.

Яскравий і казково красивий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Виріб стане вигідним придбанням і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Постільна білизна, це один з найбільш поширених видів домашнього текстилю. Білизна стане в нагоді в кожному будинку і послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Такий презент можна піднести на День народження, Новий рік і по будь-якій іншій урочистої нагоди.

Деталі товару
13667

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC jakar  Jakaranda beyaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивна постільна білизна з жаккарда Tac jakar Jakaranda King beyaz допоможе Вам повністю зануритися в магічний світ мрій і сновидінь. Високоякісне жакардове плетіння забезпечує довговічність тканини та первісний...
Постільна білизна TAC SATEN BUENA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Нейтральні кольори постільної білизни, дизайн для шанувальників мінімалізму в інтерєрі спальні! Зворотний бік підодіяльника однотонна. Простирадло однотонна в невеликий квадратик. Наволочки 2 типів: з геометричним...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-kitty-beyaz komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-kitty-beyaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home KITTY BEYAZ від відомого турецького виробника, стане приємним подарунком для Ваших дітей. Полуторний розмір ідеально підходить для невеликих ліжок, сатинова тканина подарує...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти