Артикул:
13661

Комплект постільної білизни Tivolyo Home EMMA ROSE

Комплект постільної білизни Tivolyo Home EMMA ROSE зроблений з красивого рожевого сатину і прикрашений великими яскравими квітами, що безсумнівно подарує Вам гарний настрій. Якісний сатин має приємну мякість і щільність, що забезпечує відмінний сон. Подарункова упаковка. Купити постільну білизну оптом і в роздріб, ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Грамотно підібраний комплект постільної білизни допоможе створити затишну атмосферу в спальні і поліпшити якість сну. Натуральний текстиль з сатину подарує масу приємних тактильних відчуттів, забезпечить гігієнічні і комфортні умови для сну. Комплект постільної білизни Tivolyo Home EMMA ROSE відрізняється прекрасним дизайном і стане справжньою окрасою будь-якої спальні. Ніжно - рожева поверхня прикрашена чудовими квітками півоній більш насиченого відтінку. Текстиль виглядає просто розкішно і перетворить ліжко в справжнє королівське ложе. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника з фірмовим логотипом.

Лідируючий турецька виробник дорожить своєю бездоганною репутацією, продукція проходить ретельний контроль якості. Виготовлений на основі 100% бавовни текстиль є повністю безпечним і гіпоалергенним. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується, навіть при підвищеному потовиділенні зберігається відчуття сухості поверхні. Завдяки хорошій аерації підтримується оптимальний тепловий баланс, а клітини шкіри в повній мірі насичуються киснем. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Сатин - це мяка і ніжна тканина, при цьому дуже міцна і довговічна. Поверхня по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Однак зворотна сторона сатинового постільної білизни шорстка, це забезпечує надійне зчеплення з матрацом. Текстиль не сковзається і не сповзає з ліжка.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині при 600-700 оборотах, температура води повинна становити 30-40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду білизна слід вивертати навиворіт і прати білизну окремо від речей з металевою фурнітурою. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби без відбілювача і барвників. Сушити виріб слід при природних умовах в распрямления вигляді на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати, вибравши для праски режим шовк.

Наш інтернет магазин приємно здивує покупців демократичними цінами. Купити пропонований комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для оформлення власного будинку, а також послужить чудовим подарунком для родичів і друзів. Такий презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Білизна можна подарувати абсолютно всім, не залежно від віку і соціального статусу. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
13661

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC RNF. DISNEY CARS FORMULA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити популярне постільна білизна TAC RNF DISNEY CARS FORMULA від турецького виробника - подарувати приємний сон і прекрасний настрій Вашій дитині. Чудово виконано з натуральної бавовни високої якості, щільне, мяке,...
Комплект постільної білизни ARYA бамбук Fiorina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємне поєднання відтінків бузкового і рожевого з принтом орхідей на постільній білизні ARYA бамбук Fiorina дозволить Вам милуватися ним кожен день. Висока якість матеріалів і виконання набору забезпечить його...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-emma-rose komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-emma-rose
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home EMMA ROSE зроблений з красивого рожевого сатину і прикрашений великими яскравими квітами, що безсумнівно подарує Вам гарний настрій. Якісний сатин має приємну мякість і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти