Артикул:
13654

Комплект постільної білизни Tivolyo Home TANGO

Пропонуємо Вам цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home TANGO зроблене дуже якісно і з турботою про Ваш комфортний сон і відпочинок. Мякий турецька сатин має високу щільність, легко переносить часте прання і не сповзе з Вашого ліжка. Подарункова упаковка від виробника. Купити постільну білизну оптом і в роздріб Ви можете в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Для створення домашнього затишку важлива кожна дрібниця. Сучасне постільна білизна виконує не тільки своє пряме призначення, закриваючи наприклад матрац, але і служить деталлю інтерєру. Комплект постільної білизни Tivolyo Home TANGO здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Розкішне білизна виконано в приємних відтінках бежевого і коричневого кольорів. Лицьова сторона підодіяльника і наволочки прикрашені прекрасними квітами. Привабливий і спокійний дизайн підніме настрій і налаштує на солодкі сни. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр спальні і стане його прикрасою. Малюнок нанесений за допомогою цифрового друку, це гарантує довговічність і чіткість зображення. Елітний комплект поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Турецький виробник ретельно стежить за якістю продукції, що випускається. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна вищого сорту. Сатин ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Тканина гладенька і блискуча з одного і шорстка зі зворотного боку. Таким чином, білизна надійно фіксується на поверхні матраца і не сповзає з ліжка. Поверхня вільно пропускає повітря і здатна швидко абсорбувати зайву вологу. Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень.

Турецький сатин дуже міцний і славиться високою зносостійкістю, білизна легко переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, будь-які забруднення легко відпираються без додаткової обробки. Для збереження нового зовнішнього вигляду білизна слід вивертати навиворіт перед пранням і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити виріб слід при природних умовах в ретельно распрямления вигляді. Поверхня практично не мнеться і рідко потребує прасування. У разі необхідності постільна можна проутюжить зі зворотного боку теплою праскою.

У нашому інтернет магазині чудовий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб за приємними цінами. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет, адже бель прослужить до 10 років найактивнішою експлуатації. Слід зазначити, що постільна білизна є універсальним і завжди затребуваним подарунком. Комплект можна піднести друзям і родичам по будь-якого приводу і нагоди будь то День народження, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
13654

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You ch 036
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Весела морська губка Спанч Боб подарує Вашим дітям чудовий настрій на цілий день. Такий комплект постільної білизни безсумнівно сподобається всім без винятку: яскраві фарби, чудова мякість сатину і висока якість...
Постільна білизна Tac Delux Saten Carol kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від в приємних теплих відтінках прекрасно доповнить і прикрасить інтерєр Вашої спальні. Постільна зроблено турецьким виробником Tac Delux Saten Carol kahve з мякою сатиновою...
Комплект постільної білизни Love You сатин + шовк 6-03
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ошатний комплект ліжку створює настрій свята в кімнаті. Переливається шовкова тканина, прикрашена квітковими букетами, дуже красива. Вона гідно виглядає, робить обстановку розкішної. Малюнок радує ніжними і приємними...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-tango komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-tango
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо Вам цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home TANGO зроблене дуже якісно і з турботою про Ваш комфортний сон і відпочинок. Мякий турецька сатин має високу щільність, легко переносить часте прання і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти