Артикул:
13649

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE CLASIC

Пропонуємо Вам чудове постільна білизна Tivolyo Home ROSE CLASIC, яке стане чудовою прикрасою Вашої спальні і джерелом гарного настрою. Постільна зроблено з мякого сатину і прикрашено великими букетами троянд. Подарункова упаковка від виробника. Купити постільну білизну можна як оптом, і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 222 бали. Ваш кошик буде загальним 222 бали який можна перетворити на ваучер на 222,00 грн.

4 459,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE CLASIC від лідируючого турецького виробника з світовим імям. До складу виробу входить натуральний 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - сатин delux. Малюнок нанесений за допомогою Digital technology, що гарантує довговічність і чіткість зображення. Модель виконана в красивому відтінку сірого кольору, поверхня прикрашена шикарними букетами з троянд та візерунком у вигляді вензелів. Ніжні квіти нагадають про сонячне літо і піднімуть настрій, налаштувавши на позитивні сни і міцний сон. Текстиль виглядає дуже красиво і оригінально, білизна стане прекрасним доповненням будь-якої спальні. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Сучасне постільна білизна крім свого практичного призначення виконує ще й естетичну функцію, будучи частиною декору інтерєру. Сатин вважається одним з найкрасивіших матеріалів, по відчуттях він дуже схожий з натуральним шовком. Поверхня білизни гладенька і блискуча, внутрішня сторона матова і шорстка, що виключає ковзання по матрацу. Білизна надійно фіксується і не сповзає під час використання. Тканина красиво драпірується і практично не мнеться.

Сатин володіє всіма корисними властивостями натурального бавовняного волокна. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі в повній мірі насичуватися киснем, це виключає появу парникового ефекту. Поверхня здатна швидко поглинати вологу, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Сатинове білизна просто в побуті і не потребує спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується вивертати білизна навиворіт перед пранням і використовувати мякі миючі засоби, це допоможе на довгі роки зберегти новий зовнішній вигляд. Текстиль швидко сохне в природних умовах і зберігає сою гладку поверхню, що значно економить час домогосподарок на прасування.

Купити елітний комплект постільної білизни з сатину, можна в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Білизна прослужить довгі роки, радуючи своєю високою якістю. Слід зазначити, що це прекрасний варіант подарунка для близьких родичів і друзів. Постільна білизна не має термінів давності і точно в нагоді в кожному будинку. Комплект можна подарувати на День народження, Новий рік або Весілля. Кожен буде щасливий отримати такий презент з будь-якого повідця і нагоди.

Деталі товару
13649

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12128
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 644,75 грн 1 935,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни від відомого турецького бренду Love You приємно дивує. Спокійний малюнок і приємні тони радують око. Якісний натуральний хлопок відмінно переносить прання і буде довго служити...
TAC jakar  Violette
rating 0 відгуків
3 950,00 грн
Біле постільна білизна Tac jakar Violette відрізняється витонченими візерунками і якісним пошиттям. Турецький виробник постарався, щоб Ваш сон був гарантовано затишним і комфортним з таким постільною. Тканина...
Комплект постільної білизни Arya Magestic Бамбук жаккард з вишивкою Delisa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Витончена постільна білизна Arya Magestic Delisa з вишивкою огорне Вас магією снів і мрій. Ваш відпочинок стане незабутнім, завдяки якісним турецьким виробам. Зважившись придбати постільну білизну Ви переконаєтеся...
Постільна білизна Tac Ranforce Jillian Pembe
rating 0 відгуків
2 279,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Ranforce Jillian Pembe - це відмінна можливість прикрасити свою спальню. Яскраві фарби і квіти впишуться в будь-який інтерєр. Засинаючи і прокидаючись на такій постільній білизні Ви...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-clasic komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-clasic
rating 0 відгуків
4 459,00 грн
Пропонуємо Вам чудове постільна білизна Tivolyo Home ROSE CLASIC, яке стане чудовою прикрасою Вашої спальні і джерелом гарного настрою. Постільна зроблено з мякого сатину і прикрашено великими букетами троянд....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти