Артикул:
13618

Комплект постільної білизни + покривало TIVOLYO HOME Cameo

Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з покривалом TIVOLYO HOME Cameo, зроблене турецьким виробником з мякого сатину і прикрашений вишуканими мереживами. Розмір білизни - "Євро". Комплект ідеально підходить на подарунок для друзів і родичів. Подарункова упаковка. Купити постільну білизну з покривалом можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 615 бали. Ваш кошик буде загальним 615 бали який можна перетворити на ваучер на 615,00 грн.

12 309,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • pudra/Пудра
  • Бежевый
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

покривало піке- 220 х 240

Комплект постільної білизни + покривало TIVOLYO HOME Cameo від лідируючого турецького бренду. Виріб на 100% складається з бавовни вищого сорту, тканину виконання - сатин. Торгова марка прославилася на весь світ високою якістю і вишуканістю виконання своєї продукції. Модель представлена однотонними комплектами білизни в білому, рожевому, коричневому кольорі. Поверхня прикрашена розкішним мереживом в тон вироби. Білизна виглядає дуже дорого і шикарно, текстиль стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій коробці від виробника.

Поряд з іншими постільними речами постільна білизна створює гігієнічні і зручні умови для сну. Натуральний текстиль продовжує лідирувати по попиту, незважаючи на появу нових синтетичних тканин. Сатин вважається однією з найкрасивіших тканин і володіє всіма корисними властивостями натурального бавовняного волокна. Щільний і пружний текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Лицьова сторона гладенька і блискуча по відчуттях дуже схожа на натуральний шовк. Зворотний бік матова і шорстка, що запобігає ковзанню по матрацу.

Білизна не викликає алергічних реакцій і не накопичує статичну електрику. Пориста структура бавовни дозволяє вільно пропускати повітря і наділяє текстиль високу гігроскопічність. Виріб подарує максимальний комфорт сплячій людині, не залежно від температури в кімнаті. Влітку поверхня порадує прохолодою, а взимку огорне теплом.

Сатин, є міцною і зносостійкою тканиною, білизна легко переносить часті прання і не вимагає додаткового догляду. Для збереження привабливого нового виду і продовження терміну експлуатації бажано дотримуватися простих рекомендацій. Прати виріб слід при температурі води 30-40 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Щоб не пошкодити мереживо перед пранням текстиль слід вивернути навиворіт. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони теплою праскою.

Елітний набір постільної білизни з покривалом можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Текстиль стане вигідним придбанням і прослужить довгі роки активної експлуатації, даруючи комфорт і затишок під час сну і відпочинку. Комплект послужить універсальним варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів. Білизна в нагоді в кожному будинку, його можна піднести, як чоловікові, так і жінці, з будь-якого приводу і урочистої нагоди. Кожен буде вдячний за виявлену турботу і увагу.

Деталі товару
13618

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Laura Bella 3D ranfors bebek
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові комплекти дитячої постільної білизни Laura Bella 3D bebek з різноманітними сюжетами на будь-який смак. Малюнки з зайчиками, кошенятами, ведмедиками, песик і на новорічну тему не залишать Вашого малюка...
Love You Страйп  Красный
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Купити червоний комплект постільної білизни Love You Страйп - зануритися в благородну і комфортну атмосферу Вашої спальні. Постільна білизна зроблено з високоякісного сатину, прикрашена жакардовим смугами, міцне,...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-sahra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В комплекті постільної білизни Tivolyo Home Sahra ідеальне поєднання високої якості виконання, матеріалів і оригінального малюнка. Комплект зроблений з сатиновою тканини, на основі натуральної бавовни, легко...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo
rating 0 відгуків
12 309,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з покривалом TIVOLYO HOME Cameo, зроблене турецьким виробником з мякого сатину і прикрашений вишуканими мереживами. Розмір білизни - "Євро". Комплект ідеально...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти