Артикул:
13577

Комплект постільної білизни Tivolyo Home VERSAI ROSSA

Комплект постільної білизни Tivolyo Home VERSAI ROSSA стане приємним придбанням для вас і ваших рідних. Постільна зроблено турецьким виробником з мякого сатину і шовкової тканини високої якості, щоб ви могли насолодитися красою і мякістю, а сон і відпочинок подарують вам найкращі відчуття. Ви можете купити постільна білизна оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 296 бали. Ваш кошик буде загальним 296 бали який можна перетворити на ваучер на 296,00 грн.

5 924,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Чорний
  • Кремовий
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home VERSAI ROSSA від лідируючого турецького виробника з світовим імям. Виріб пошито з тканин компаньйонів - жатого шовку і мякого сатину, на основі натурального 100% бавовни Егейського походження. Модель представлена в двох колірних варіаціях з переважанням рожевого або бузкового кольору. Підодіяльник і наволочки прикрашені розкішними квітами на темному тлі. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій друкованим способом. Білизна виглядає дуже оригінально, додасть яскраву родзинку в будь-який інтерєр спальні. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Сон невідємна частина життя кожної людини, пропонований комплект постільної білизни подарує максимальне задоволення і комфорт під час відпочинку. Поверхня білизни гладенька і ніжна з благородним блиском. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання, ліжко буде шикарно виглядати навіть без використання декоративного покривала. Це дуже зручно і практично в повсякденності. Екологічно чистий натуральний текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Структура тканини ідеально підходить для виготовлення постільної білизни. Навіть при підвищеному потовиділенні висока гігроскопічність забезпечить відчуття сухості і зручності. Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Текстиль НЕ іскрить і не накопичує пил, що позитивно відбивається на всьому організмі. Спекотною вночі поверхню порадує приємною прохолодою, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити текстиль слід при природних умовах в добре провітрюваному місці. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони, вибравши режим шовк для праски. Білизна характеризується довговічністю і міцністю, комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Придбати елітний текстиль можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблю покупку ще більш приємною і вигідною. Домашній текстиль завжди актуальний і послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів. Постільна білизна неодмінно стати в нагоді і буде з задоволенням використовуватися довгий час, нагадуючи про турботу і добрий смак свого дарувальника.

Деталі товару
13577

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
746,00 грн
Представляємо Вашій увазі широкий вибір тираспольського постільної білизни відмінної якості. Комплект постільної білизни виконаний з натуральної бавовни, який забезпечить Вам приємний сон і відпочинок на такому...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-versai-rossa komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-versai-rossa
rating 0 відгуків
5 924,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home VERSAI ROSSA стане приємним придбанням для вас і ваших рідних. Постільна зроблено турецьким виробником з мякого сатину і шовкової тканини високої якості, щоб ви могли...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти