Артикул:
13540

Постільний набір піку Tivolyo Home Alfredo

Пропонуємо вам купити чудовий постільний набір піку Tivolyo Home Alfredo , зроблений відомим турецьким виробником. У набір входить махрова простирадло піку, сатинова простирадло і дві сатинові наволочки сатин. І все це в подарунковій упаковці від виробника. Ви можете купити постільний набір Tivolyo Home оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 260 бали. Ваш кошик буде загальним 260 бали який можна перетворити на ваучер на 260,00 грн.

5 211,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Піке - 220 х 240

Постільний набір піку Tivolyo Home Alfredo від провідного турецького виробника родом із сонячної Туреччини. Білизна виготовлена на основі 100% натурального бавовняного волокна. У комплект входить сатиновая простирадло і дві наволочки, а також махрова простирадло високої щільності. Сатинові наволочки прикрашені красивою вишивкою гладдю. Поверхня простирадла орнаментирована рельєфним візерунком в етнічному стилі. Модель представлена широким вибором модних кольорів, серед інших: бардовий, бузковий, бежевий, персиковий кольори. Комплект поставляється в картонній коробці з логотипом фірми.

Ніжне і гладеньке сатинова білизна в поєднанні з пухнастою простирадлом забезпечать максимальний комфорт і подарують солодкий сон. Натуральні тканини не викликають алергічних реакцій та подразнень, текстиль рекомендований для щоденного використання. Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Навіть при підвищеному потовиділенні зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на роботі серцево - судинної системи.

Махра - це ворсиста тканина, що складається з численних петельок. При контакті зі шкірою здійснюється легкий стимулюючий кровообіг масаж. Завдяки повітряному прошарку між шкірою і основою тканини, виріб підтримує оптимальний тепловий баланс. Махрова простирадло знаходить широке застосування в побуті. Виріб можна використовувати в якості річного ковдри, декоративного покривала, пледа і величезного рушника.

Текстиль характеризується зносостійкістю і легко переносить часті машинні прання, зберігаючи свій привабливий зовнішній вигляд і корисні якості. Білизна рекомендується прати при температурі води 30-40 градусів з використанням нейтральних миючих засобів. Сушити текстиль слід при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Гарячі поверхні можуть деформувати петельки, і махра втратить свою ніжність. Сатинове білизна в разі потреби можна пропрасувати теплою праскою з виворітного боку.

Високоякісний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, даруючи ніжність і мякість своєму власникові. Комплект послужить прекрасним варіантом подарунка для родичів і друзів. Білизна стане в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися. Такий презент можна піднести на Ювілей, Новий рік, День весілля або з будь-якого іншого урочистої нагоди.

Деталі товару
13540

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка гладдю бавовняною ниткою
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY Max помаранчевий
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 683,00 грн 1 980,00 грн
Як зробити приємно дитині? Звичайно ж купити постільна білизна для дітей HOBBY Max з улюбленими мультяшними героями. Комплектом залишаться задоволені не тільки діти, а й батьки. Постільна білизна виготовлена з...
Love You КПБ сатин кружево светло розовый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишукане світло-рожеве постільна білизна Love You - привнести чуттєвість і красу в інтерєр Вашої спальні. Виконано з міцного сатину високої якості, декороване чудовим мереживом, таке постільна білизна...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Соняшник"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вам подобаються соняшники? Тоді цей комплект постільної білизни створений спеціально для Вас! На лицьовій стороні підодіяльника зображені великі соняшники на чорно - жовтому фоні з візерунками у вигляді пелюстків....
Нещодавно переглянуто
postelnyj-nabor-pike-tivolyo-home-alfredo postelnyj-nabor-pike-tivolyo-home-alfredo
rating 0 відгуків
5 211,00 грн
Пропонуємо вам купити чудовий постільний набір піку Tivolyo Home Alfredo , зроблений відомим турецьким виробником. У набір входить махрова простирадло піку, сатинова простирадло і дві сатинові наволочки сатин. І все...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти