Артикул:
13534

Комплект постільної білизни Tivolyo Home WILD ORCHIDS

Комплект постільної білизни Tivolyo Home WILD ORCHIDS від відомого турецького виробника стане приємним доповненням вашої спальні оригінальною прикрасою вашої ліжку. Поєднання шовку і сатину подарує вам тільки позитивні емоції і гарний настрій. Постільна білизна можна як оптом , так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home WILD ORCHIDS від провідного виробника родом з Туреччини. До складу виробу входить натуральний 100% бавовна вищого сорту. Білизна пошито з сатину і жатого шовку. Виріб бежевого кольору прикрашено екзотичними квітками орхідей. Текстиль виглядає дуже багато і ефектно, стане справжньою окрасою будь-якої спальні. Постільна красиво комплектується в упаковку з фірмовим логотипом.

Прекрасне поєднання двох видів натуральних матеріалів подарує масу приємних тактильних відчуттів і емоцій. Виріб відповідає високим стандартам європейської якості і відповідає санітарним нормам, про що свідчить відповідна сертифікація. Екологічний склад повністю гіпоалергенний і не викликає подразнень на шкірі. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил, це позитивно відбивається на роботі серцево - судинної і нервової системи.

Красиве шовковисте білизна прекрасно лягати на поверхню ліжка і не мнеться під час використання. Зворотний бік сатину мяка і шорстка, це забезпечує надійне зчеплення з матрацом. Білизна НЕ совається і не сповзає з ліжка під час сну. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Шкіра вільно дихає, повністю насичуючись киснем, це сприяє правильної регенерації клітин шкіри. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Білизна підійде для всесезонного використання.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині. Для продовження терміну експлуатації, бажано дотримуватися простих рекомендацій по догляду. Прати виріб слід в дбайливому режимі при температурі води 30-40 градусів, рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. При необхідності виріб можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Чудовий постільний гарнітур можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ексклюзивний текстиль стане приємним придбанням в власний будинок і подарує по справжньому солодкі сни. Модель послужить розкішним варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів. Високоякісний комплект можна подарувати на День народження, Новий рік, Ювілей або День весілля. Текстиль буде із задоволенням використовуватися і приносити радість своєму власникові, нагадуючи про прекрасний смак свого дарувальника.

Деталі товару
13534

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA 3D Exclusive Desert Horse
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 766,35 грн 4 431,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA 3D Exclusive Desert Horse ідеальний для шанувальників кінного спорту, любителів коней і просто цінителів прекрасного. Реалістичний малюнок прикрасить спальну кімнату і дозволить Вам...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-wild-orchids komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-wild-orchids
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home WILD ORCHIDS від відомого турецького виробника стане приємним доповненням вашої спальні оригінальною прикрасою вашої ліжку. Поєднання шовку і сатину подарує вам тільки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти