Артикул:
13533

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Cristina Flock

В красивому комплекті постільної білизни Tivolyo Home Cristina Flock ви знайдете чудове поєднання краси шовку і мякості сатиновою тканини. Турецький виробник подбав, щоб ви не тільки насолоджувалися приємним сном і відпочинком, а й отримували задоволення від зовнішнього вигляду постільної білизни. Подарункова упаковка. Постільна можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 424 бали. Ваш кошик буде загальним 424 бали який можна перетворити на ваучер на 424,00 грн.

8 493,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Красный
  • Purple-d
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home Cristina Flock від преміального турецького виробника з високою репутацією. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна. Тканина виконання сатин і атласний шовк. Верх підодіяльника прикрашений красивим орнаментом, виконаним у техніці флокированія. Розкішне червону білизну виглядає дуже ефектно і дорого. Воно стане яскравим акцентом будь-якого інтерєру спальні. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Пропоноване виріб не тільки добре справляється зі своїми прямими функціями, текстиль дійсно є предметом розкоші. Ідеальне поєднання матеріалів забезпечує максимальну зручність та затишок. Сатин чудово фіксується на поверхні, білизна не сковзається і не сповзає під час використання. Текстиль не мнеться і красиво драпірується, ліжко завжди буде виглядати свіжо і доглянуто, навіть без зовнішнього покривала.

Екологічно чистий склад, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергічних реакцій та подразнень , навіть на самій ніжній шкірі. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. На серцево - судинну і нервову систему не діятиме постійний подразник у вигляді дрібних електричних імпульсів. Це позитивно відбивається на всьому організмі. Білизна має високу гігроскопічність і повітропроникність. У жарку пору року поверхня подарує приємну прохолоду, а взимку огорне теплом і турботою.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30 -40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювача. Сушити дуже гарне в провітрюваному місці при природних умовах, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони, вибравши режим шовк. Виріб стійкий до деформації і збереже свій первісний новий вид, навіть після тривалої експлуатації.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Елітне білизна стане прекрасним вибором в власний будинок. Виріб перетворить ліжко в королівське ложе, подарує комфортний сон і порадує прекрасним зовнішнім виглядом. Текстиль послужить дорогим варіантом подарунка для друзів і родичів. Постільна не має термінів придатності і завжди в моді, це потрібна річ в кожному будинку. Презент можна піднести на Ювілей, Новий рік, День весілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
13533

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин + шовк flock
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Mako saten Floria pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна з сатину від торговельної марки ТАС. Яскравий рожевий сатин прикрашений гарними метеликами. таке постільна білизна прикрасить практично будь-яку спальню і наповнить її настроєм легкості і...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Батерфляй
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни, прикрашений ніжно кремовими квітами і різнокольоровими метеликами, внесе в спальню свіжість і чудовий настрій. Обємні квіти виглядають чудово, здається, можна відчути їх ніжні...
Комплект постільної білизни ARYA Baby Face друкований дитячий
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 508,35 грн 2 951,00 грн
Хочете купити постільна білизна для дитини, але не знаєте який краще вибрати? Тоді комплект постільної білизни ARYA Baby для Вас. Відомий турецький виробник текстильної промисловості вклав в дитячий комплект все...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-cristina-flock komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-cristina-flock
rating 0 відгуків
8 493,00 грн
В красивому комплекті постільної білизни Tivolyo Home Cristina Flock ви знайдете чудове поєднання краси шовку і мякості сатиновою тканини. Турецький виробник подбав, щоб ви не тільки насолоджувалися приємним сном і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти