Артикул:
11972

Постільна білизна TAC DIGITAL saten SHARON

Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN SHARON - подарувати неймовірну мякість і затишок під час сну. Красиві квіти і коричневі візерунки прикрашають цей комплект постільної білизни. Відмінно виконано з сатину високої якості, міцне, повітряне, гладке, з шовковим блиском. Витримує велику кількість прань і зберігає яскравість фарб на довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 276,66 грн 3 378,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DIGITAL saten SHARON від елітного турецького виробника домашнього текстилю. Торгова марка володіє високою репутацією і вже понад півстоліття радує своєю бездоганною продукцією. Комплект пошитий з сатину де люкс, до складу якого входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій, за допомогою цифрового фотодруку. Виріб виконано у відтінках коричневого і бежевого кольорів, поверхня прикрашена витонченим візерунком, який переплітається з пишними квітами. Білизна виглядає багато і розкішно, заповнюючи собою весь простір. Поставляється в гарній фірмовій упаковці з логотипом.

Мякий і ніжний сатин подарує масу приємних тактильних відчуттів і забезпечить максимальну зручність для повноцінного відпочинку. Тканина володіє чудовими споживчими якостями і чудово підходить для виготовлення постільної. Сатин - це дуже щільний бавовняний матеріал, для виготовлення якого використовують особливу переплетення двох видів ниток. Основу тканини становлять більш товсті бавовняні волокна, а лицьову сторону - тонкі кручені. Завдяки таким особливостям, поверхня виходить двосторонньої. Лицьова сторона блискуча і гладенька, а виворітна - матова і шорстка. Текстиль прекрасно драпірується і не ковзає по ліжку під час використання.

Сатинове постільна білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко виводиться назовні, а тіло безперешкодно дихає. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, це означає, що на серцево - судинну систему нічого очікувати впливати постійний подразник у вигляді дрібних електричних розрядів. Така властивість позитивно відбивається на стані всього організму. Комплект відрізняється універсальністю і підійде для всесезонного використання. Влітку білизна НЕ буде парити, а взимку допоможе утримати тепло.

Текстиль стійкий до численних прання і не зажадає спеціального догляду. Рекомендована температура води для прання становить 40-60 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити дуже гарне в провітрюваному місці, попередньо розпрямивши, тоді поверхня залишиться гладкою і не зажадає прасування.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про друзів і родичів, адже це універсальний подарунок на всі випадки життя.

Деталі товару
11972

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY Sateen Deluxe Casandra рожевий 07913
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від торгової марки Hobby порадує Вас і Ваших близьких приємним рожевим відтінком і красивим малюнком тонких гілочок з листям. Купити постільну білизну Sateen Deluxe Casandra - неодмінно...
Постельное белье Cotton Box FASHION MÜRDÜM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтригуюча постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION MÜRDÜM стане приємним придбанням для Вас і ваших близьких. Мяка сатинова тканина не залишить вас байдужим, а приємна гладкість та шовковистості подарує хороший сон...
КПБ ARYA Люкс Сатин Шовк  Rubina
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 652,85 грн 3 121,00 грн
Комплект постільної білизни ARYA Rubina зробить Вашу спальню ошатною і акуратною. Чудово підходить для щоденного застосування і подарує комфортний сон і відпочинок. Тканина блискуча і щільна, легка і приємна на дотик....
Нещодавно переглянуто
TAC DIGITAL SATEN  SHARON TAC DIGITAL SATEN  SHARON
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 276,66 грн 3 378,00 грн
Постільна білизна TAC DIGITAL SATEN SHARON - подарувати неймовірну мякість і затишок під час сну. Красиві квіти і коричневі візерунки прикрашають цей комплект постільної білизни. Відмінно виконано з сатину високої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти