Артикул:
11966

Постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMİLA lila

Купити розкішна постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMİLA lila від турецького виробника - подарувати комфорт і насолоду від сну. Ексклюзивний дизайн і приємні кольори прикрасять інтерєр спальні. Виконано з високоякісного сатину, мяке, повітряне, з приголомшливим блиском. Легко стирається і швидко сохне, зберігає свій зовнішній вигляд на довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 70 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN CAMİLA lila високоякісного турецького виробництва. Виріб на 100% складається з натурального екологічно чистого бавовни. Тканина виконання - сатин делюкс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни дуже витончений і красивий. Білосніжну поверхню прикрашає ніжна квіткова композиція в відтінках бузкового кольору. Розкішне білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру спальної кімнати. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Пропоноване білизна відповідає високим критеріям якості та безпеки. Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі, виріб рекомендовано для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою. Сатин дуже красива тканина, яка має прекрасні споживчими якостями. Тканина чудово пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Шкіра безперешкодно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Білизна здатна швидко поглинати вологу і виводити її назовні. У літню спеку поверхню подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Універсальний комплект підійде для всесезонного використання.

Сатинове білизна легке і повітряне, з приємною ніжною поверхнею. При цьому тканина дуже щільна і міцна, комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Лицьова сторона матеріалу по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк. Постільна гладеньке і блискуче, зворотна сторона матова і шорстка, за рахунок цього, білизна не сковзається по ліжку. Текстиль чудово драпірується і не мнеться, ліжко завжди буде мати бездоганний вигляд, навіть без декоративного покривала, це дуже зручно і практично.

Виріб не вимагає спеціального догляду, білизну можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Сушити виріб рекомендується при природних умовах в провітрюваному місці. Якщо білизна добре розпрямити, то поверхня залишиться рівною, це заощадить час і сили домогосподарок на прасування. Якщо виникне необхідність, білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свою первинну форму, колір і корисні якості.

Купити елітне постільна білизна можна за доступною ціною в нашому інтернет магазині. Квітучий комплект наповнить атмосферу легкістю і свіжістю літа. Білизна огорне свого володаря хмарою ніжності і турботи. Це прекрасний вибір в власний будинок і на подарунок для друзів і близьких. Презент завжди стане в нагоді і буде актуальний з приводу будь-якого свята і торжества.

Деталі товару
11966

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Digital Euphoria Pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Digital Saten Euphoria Pembe відмінний вибір для вашої спальні від відомого турецького виробника. Таким комплектом ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр...
Постільна білизна ARYA Tencel Persiana
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
7 107,70 грн 8 362,00 грн
Класичне поєднання кольорів відмінно доповнить інтерєр Вашої спальні. Вас не будуть відволікати яскраві кольори і великі малюнки від здорового відпочинку. Підходить як жінці, так і чоловікові. Завдяки набивні способу...
 ARYA  Lace  Daisy Vizon
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з сатину від турецької торгової марки і виробника Arya. Мякий білосніжний сатин прикрашений ажурними мереживами, що безсумнівно Вам сподобається. Таке постільна...
Нещодавно переглянуто
TAC DELUX SATEN  CAMİLA  lila TAC DELUX SATEN  CAMİLA  lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішна постільна білизна TAC DELUX SATEN CAMİLA lila від турецького виробника - подарувати комфорт і насолоду від сну. Ексклюзивний дизайн і приємні кольори прикрасять інтерєр спальні. Виконано з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти