Артикул:
11510

Постільна білизна Tac jakar Violette

Біле постільна білизна Tac jakar Violette відрізняється витонченими візерунками і якісним пошиттям. Турецький виробник постарався, щоб Ваш сон був гарантовано затишним і комфортним з таким постільною. Тканина зносостійка, прекрасно піддається пранню. У подарунок упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 197 бали. Ваш кошик буде загальним 197 бали який можна перетворити на ваучер на 197,00 грн.

3 950,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Колір - білий, молочний.

Комплект елітної постільної білизни Tac jakar Violette від провідного турецького виробника широко відомого на європейському ринку. Текстиль відповідає високим міжнародним стандартам якості і безпеки, що підтверджує відповідну сертифікацію. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження, тканину виконання - жаккард. В результаті складного переплетення ниток отримують двосторонній малюнок, який відрізняється стійкістю і красою. Пропонована модель має однотонну поверхню ніжного молочного кольору. Текстиль виглядає багато і розкішно, стане прикрасою будь-якої спальної кімнати. Поставляється в подарунковій упаковці з картону.

Використовувана тканина має дивовижні властивості і якостями. Жаккард - це неймовірно красивий матеріал, який виглядає дуже ефектно. Поверхня білизни ніжна і мяка, подарує масу приємних тактильних відчуттів і емоцій. Під час використання текстиль не мнеться і завжди має свіжий і охайний вигляд.

Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Шкіра вільно дихає, насичується киснем, зайва волога швидко ліквідується. Таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс. Комплект підійде для комфортного використання цілий рік. Спекотного літа поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло. Екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Текстиль простий в побуті і не завдасть особливого клопоту в догляді. Білизна можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Перед пранням текстиль бажано вивернути навиворіт. Сушити виріб рекомендується в добре провітрюваному місці при природних умовах. Текстиль стійкий до впливу сонячного світла і збереже свою привабливість на довгі роки активної експлуатації. При необхідності постільна можна пропрасувати зі зворотної сторони, температура підошви праски не повинна перевищувати 180 градусів.

Купити розкішний гарнітур постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Пропонована модель стане відмінним вибором для власного користування або на подарунок. Презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю. Постільна білизна можна подарувати родичам і друзям з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль не має термінів придатності, виріб точно стане в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
11510

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Arya Ранфорс Zen Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 607,35 грн 1 891,00 грн
Ще один чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника Arya Zen Kahve . Мякий ранфорс, приємні теплі відтінки і красивий малюнок бамбукового гаю стануть приємним доповненням Вашої спальні і прикрасою...
Комплект постільної білизни ARYA сатин + шовк MEDUSA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 416,55 грн 2 843,00 грн
Холодний і бездоганно чистий блакитний колір малюнка пожвавлюється білосніжним фоном, а трохи більше тепла на поверхні тканини приносять золотисті вкраплення. Комплект постільної білизни створює спокійну атмосферу в...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Tokyo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якщо хочеться додати загадковості в обстановку спальної кімнати, то можна купити постільна білизна ARYA сатин Tokyo. Не варто розгадувати значення ієрогліфів, нехай ліжко зберігає таємницю та навіває солодкі сни....
Нещодавно переглянуто
TAC jakar  Violette TAC jakar  Violette
rating 0 відгуків
3 950,00 грн
Біле постільна білизна Tac jakar Violette відрізняється витонченими візерунками і якісним пошиттям. Турецький виробник постарався, щоб Ваш сон був гарантовано затишним і комфортним з таким постільною. Тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти