Артикул:
9439

Постільна білизна Tac Delux Saten Carol Lila

Приємний зовнішній вигляд даного постільної білизни не залишає байдужим, а чудова мякість сатиновою тканини надовго залишить приємні відчуття від сну і відпочинку на цьому шедеврі текстильної продукції від турецької торгової марки Tac Delux Saten Carol Lila . Центральна композиція це чудовий букет квітів, а канва у вигляді оригінальних завитків. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tac Delux Saten Carol Lila високоякісного турецького виробництва. Торгова марка вже понад півстоліття займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. Продукція виготовлена на основі 100% натурального екологічного чистого бавовни Егейського походження. Тканина виконання - сатин де люкс, малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни захоплює своєю витонченістю і ніжністю. Виріб виконаний у відтінках бузкового кольору, поверхня прикрашає гарний візерунок і квіткова композиція. Білизна допоможе створити неповторну атмосферу в спальні, дасть можливість розслабитися і насолодитися відпочинком. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Елітне постільна білизна здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Виріб прекрасно впорається зі своїми основними завданнями і, крім цього, принесе естетичне задоволення своїм зовнішнім виглядом. Сатин - це натуральна бавовняна тканина, яка вважається однією з найкрасивіших. Лицьова сторона матеріалу дуже нагадує натуральний шовк. Поверхня блискуча і шовковиста, мяка і ніжна на дотик. Серед переваг сатину, його доступність і шорстка зворотна сторона. Завдяки такій особливості, білизна прекрасно фіксується на поверхні матраца і не совається під час використання.

Білизна чудово драпірується і не мнеться під час використання, ліжко завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд. Структура тканини вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується. Спляча людина відчуває максимальний комфорт, не залежно від температури в кімнаті. У жаркий літній час поверхню подарує приємну прохолоду і свіжість, а взимку допоможе зберегти тепло. Виріб повністю анти статично, що позитивно впливає на роботу серцево - судинної системи і всього організму в цілому.

Сатинове білизна дуже щільне і міцне, чудово переносить часті машинні прання і високі температури. Навіть після 300 циклів машинного прання виріб збереже свій новий вигляд і корисні якості. Текстиль швидко сохне в природних умовах і стійкий до сонячних променів. Поверхня зберігає свою форму і гладкість, білизну рідко потребує прасування, що дуже зручно і практично.

Купити розкішний комплект можна за приємною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це вигідне придбання в власний будинок і прекрасний варіант дорогого подарунка для родичів і друзів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
9439

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

SATEN CAROL LILA
rating 10
Очень качественное постельное бельё!!!! Рекомендую!!!
6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Магнолія
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни прикрашений великим яскравим квіткою магнолії. Купити таке постільна білизна - прикрасити Вашу спальню і наповнити її приємним відчуттям тепла. Постільна білизна зроблено з сатину...
Love You Комплект постільної білизни 1-22 жаккард
rating 0 відгуків
6 106,00 грн
Ексклюзивне і оригінальне постільна білизна з жаккарда і сатинового плетіння. Торгова марка Love You зробила чудове постільна білизна, щоб Ви могли насолодитися мякістю тканини, чудовим малюнком з жакардових ниток...
КПБ  Amor Paris Palace krem евро
rating 0 відгуків
5 910,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни Amour Paris Palace - забезпечити приємний і комфортний сон. Постільна білизна кремового кольору, прикрашене неповторним мереживом, з матовою поверхнею і шовковим блиском....
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Delux Saten Carol Lila Постільна білизна Tac Delux Saten Carol Lila
Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Приємний зовнішній вигляд даного постільної білизни не залишає байдужим, а чудова мякість сатиновою тканини надовго залишить приємні відчуття від сну і відпочинку на цьому шедеврі текстильної продукції від турецької...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти