Артикул:
3967

Комплект постільної білизни BARBIE CHARM SCHOOL

Вашим дівчаткам безсумнівно сподобається чудовий комплект постільної білизни з чарівною, всіма улюбленої, Барбі. Комплект зроблений чудово і якісно, адже турецька виробник ТАС по-іншому не виготовляє. Мякий ранфорс подарує дівчаткам приємний сон і відмінний відпочинок. Комплект легко чиститься, і його можна зберігати в подарунковій упаковці від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 100 x 200 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 1 шт

Комплект підліткового постільної білизни BARBIE CHARM SCHOOL від надійного турецького виробника, який понад півстоліття радує споживачів бездоганною якістю своєї продукції. Виріб повністю складається з 100% натурального екологічно чистої бавовни. Тканина виконання - бязь. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Білизна виконано у відтінках рожевого кольору, поверхня прикрашена великим зображенням улюбленицею всіх дівчаток Барбі. Яскравий текстиль прекрасно підійде для дитячої спальні, принесе радість і підніме настрій своїй власниці. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Сон - це життєво важлива необхідність для кожної людини. Особливе значення відпочинок має для дитячого організму, тому потрібно забезпечити максимально комфортні і зручні умови для дитини. Постільна білизна з бязі користується величезною популярністю у споживачів і ідеально підходить для оформлення дитячої кімнати. Бязь - це бавовняна тканина високої щільності. Такий текстиль характеризується міцністю і довговічністю. Тканина не скочується з часом, виріб зберігає свою форму і яскраві кольори, навіть після багаторічного використання.

Натуральна поверхня не викликає алергічних реакцій, на самій чутливій шкірі в тому числі. Матеріал дихає за рахунок хорошої повітропроникності, це виключає виникнення парникового ефекту і дискомфорту. Бавовняну білизну володіє високою гігроскопічністю, поверхня здатна швидко вбирати і виводити назовні зайву вологу. Виріб чудово зігріває в холодну пору року і не парить в літню спеку. Текстиль не накопичує статичну електрику, що дає можливість повного розслаблення для серцево - судинної і нервової системи. На дотик білизна мяке і ніжне, на ньому приємно засинати і прокидатися.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Білизна стійко до частих машинним прання і високих температур. Виріб швидко сохне в природних умовах і не боїться впливу сонячних променів. Поверхня легко прасувати і зберігає свій новий вигляд.

Купити прекрасний комплект постільної білизни для дівчинки можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Висока якість і доступна ціна порадують найвимогливіших покупців. Яскраве і стильне постільна послужить чудовим подарунком з нагоди будь-якого торжества і свята.

Деталі товару
3967

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
бязь
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
від виробника картонний каркас + ПВХ плівка
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX Alissa gold
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни виконаний в східному стилі і безсумнівно прикрасить Вашу спальню. Білий фон, оформлений гілочками лаврового дерева, і центральний елемент усієї композиції, що відрізняється...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Представляємо Вам відмінне постільна білизна з симпатичними візерунками в фіолетових тонах від турецького бренду Love You . Натуральна бавовна прекрасно переносить прання і довго буде радувати свого власника. В...
Комплект постільної білизни Love You Союз
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You Союз із зображенням двох чудових білих коней - подарувати чудовий сон і відпочинок. Чудовий мякий сатин і обємний малюнок ідеально поєднуються в даному комплекті постільної білизни....
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни BARBIE CHARM SCHOOL Комплект постільної білизни BARBIE CHARM SCHOOL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вашим дівчаткам безсумнівно сподобається чудовий комплект постільної білизни з чарівною, всіма улюбленої, Барбі. Комплект зроблений чудово і якісно, адже турецька виробник ТАС по-іншому не виготовляє. Мякий ранфорс...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти