Артикул:
3480

Постільна білизна TAC сатин SAVANA

Ви мріяли опинитися в самому серці африканської савани, побачити диких тварин? Відповідна забарвлення і приємне дотик шовковистою тканини постільної білизни TAC сатин SAVANA перенесуть Вас в світ власних бажань. Зворотний бік підодіяльника прикрашена леопардовим принтом. Простирадло однотонна, 2 типу наволочок: однотонні і з зображенням тварини.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 4 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 70 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни TAC сатин SAVANA від турецької торгової марки з бездоганною репутацією. Продукція бренду відповідає високим стандартам якості і користується популярністю на європейському ринку. Текстиль на 100% складається з натурального Егейського бавовни вищого сорту. Тканина виконання - сатин. Комплект виготовлений в сіро - білій колірній гамі. Модний дизайн у вигляді леопардового принта і зображенням цього граціозно тварини, стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна, це важливий елемент домашнього текстилю, який широко застосовується в кожному будинку щодня. Сучасний текстиль крім практичного призначення виконує і декоративну функцію. Пропонована модель прекрасно впорається зі своїми завданнями, білизна забезпечить комфортний сон і порадує своїм красивим зовнішнім виглядом.

Сатин - це різновид бавовняної тканини, яка відрізняється унікальним способом переплетення двох видів бавовняних ниток. Для виробництва використовують товсті волокна, які утворюють основу тканини і тонкі кручені нитки, які йдуть для лицьової частини. Таким чином, лицьова сторона виходить глянсовою і блискучою, по відчуттях дуже нагадує шовк, а внутрішня поверхня сатину, навпаки, матова і шорстка на дотик. Ця особливість забезпечує надійне зчеплення з матрацом, білизна не сповзає і не совається по ліжку. Текстиль чудово драпірується і не мнеться, ліжко завжди буде мати охайний свіжий вигляд, навіть без покривала, що дуже практично і зручно.

Сатинове білизна дихає, вільно пропускаючи повітря і володіє високою гігроскопічністю . Що виділяється тілом волога швидко вбирається і ліквідується. Текстиль не накопичує статичну електрику, ніжна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень. Комплект підійде для всесезонного використання, влітку текстиль подарує відчуття свіжості і прохолоди, а в холодну пору допоможе утримати тепло.

Виріб легко переносить часті машинні прання. Навіть після 300 циклів машинного прання сатин збереже свою привабливість, форму і корисні якості. Білизна швидко сохне в природних умовах і практично не потребує прасування.

Купити чудовий текстиль можна оптом і в роздріб, ціни нашого інтернет магазину приємно порадують своєю демократичністю. Комплект сатинового білизни, це прекрасний вибір для себе і в подарунок для своїх друзів і рідних.

Деталі товару
3480

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин полірований
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac delux saten ledra yesil
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Такий гарний комплект підійде в осінньо-зимовий період року, мякий оливковий фон, силуети листя і квітів створюють приємний настрій. Постільна зроблено з мякого сатину турецькою торговою маркою Tac delux saten ledra...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відчуйте атмосферу розкоші і сили в постільній білизні з шовковистого сатину від турецької торгової марки Love You. Чудовий комплект з нової колекції постільної білизни подарує Вам повноцінний сон і відпочинок....
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна TAC сатин SAVANA Постільна білизна TAC сатин SAVANA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ви мріяли опинитися в самому серці африканської савани, побачити диких тварин? Відповідна забарвлення і приємне дотик шовковистою тканини постільної білизни TAC сатин SAVANA перенесуть Вас в світ власних бажань....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти