Артикул:
2079

Комплект постільної білизни Love You сатин "Флірт"

Основна рисунок на коричневого цвета - свіжі цветущие ветви . Пододеяльник с ізноночной сторони тоже в коричневих тонах , як і колір просто . В комплекте две наволочки с образ соцветий на зелёних ветвях . Ткань глянцевая , без шероховатостей i має мягкий отлив , характерний для шелка . Постельное бельё Любов ви сатин " Флірт " можливо с комфортом расслабиться i набраться сили .

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 645,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 230 x 250 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 + 5 см (кант по периметру) - 2 шт

Чарівна лілія налаштовує на романтичний лад, створює мрійливу атмосферу, має в своєму розпорядженні до нічного відпочинку. Йдеться про чудовому комплекті постільної білизни Love You сатин "Флірт", від турецького виробника. Бренд давно завоював серця своїх споживачів, адже не раз доводив, що його продукція високоякісна з незвичайним дизайном.

Текстиль виконаний у відтінках червоного і коричневого кольору, з розкішними рожевими ліліями. Вся композиція виглядає реалістично, за рахунок використання друкованого (набивного) способу нанесення фарб. Текстиль виготовлений з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - сатин. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Пропоноване постільна білизна відповідає всім сучасним вимогам до домашнього текстилю. Білизна характеризується високою якістю і доступністю. Комплект прекрасно впорається зі своїм прямим призначенням і буде приносити естетичне задоволення своїм зовнішнім виглядом.

Сатин - це одна з найкрасивіших натуральних тканин, яка володіє благородним блиском і шовковистою поверхнею. Зворотний бік у матеріалу матова і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Білизна прекрасно драпірується і не совається по ліжку. Тканина характеризується високим ступенем зносостійкості і міцності. Комплект постільної білизни з сатину прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, зберігши свою зовнішню привабливість і корисні властивості.

Білизна здатне увібрати значну частину вологи від власної ваги, воно забезпечить сухість і максимальний комфорт під час сну. Текстиль пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, це виключає появу парникового ефекту. Постільна не накопичує статичну електрику, що прекрасно відбивається на всьому організмі. Білизна подарує приємну прохолоду влітку і зігріє холодної зимової ночі.

Текстиль простий у використанні і відмінно піддається пранню. Рекомендована температура води повинна становити 30-40 градусів. Матеріал швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню. При необхідності можна погладити зі зворотного боку.

У нашому інтернет магазині можна придбати такий комплект, як оптом, так і в роздріб. Ціни приємно порадують своєю демократичністю. Постільна білизна - це завжди актуальний і затребуваний подарунок, який точно стане в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
2079

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Забава"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You сатин "Забава" , виконаний в блакитному кольорі і прикрашений звірятами, що летять на повітряних кулях, подарує Вашій дитині барвисті сни. Зворотний бік підодіяльника,...
Комплект постільної білизни First choice
rating 0 відгуків
1 147,00 грн
Комплект постільної білизни First choice виготовлений з бавовняної тканини, яка характеризується екологічною чистотою, легкістю і зносостійкість. Таке постільна білизна знаходиться у нас в широкому асортименті. Його...
TAC Ranforce Despina turkuaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ніжний комплект постільної білизни Tac Ranforce Despina turkuaz в привабливих синьо-блакитних візерунках своєю витонченістю підкорить будь-якого. Виробник подбав про виготовлення виробів з тканин високої якості для...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D NİNA KIRMIZI з обємним малюнком в стилі хенд-мейд. Зроблено постільна турецьким виробником з мякої тканини ранфорс, і стане чудовою прикрасою будь-якої...
Нещодавно переглянуто
Комплект постільної білизни Love You сатин "Флірт" Комплект постільної білизни Love You сатин "Флірт"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Основна рисунок на коричневого цвета - свіжі цветущие ветви . Пододеяльник с ізноночной сторони тоже в коричневих тонах , як і колір просто . В комплекте две наволочки...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти