Артикул:
20677

Постільна білизна TAC normal saten Fabian pembe

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

постільна білизна TAC normal saten Fabian pembe від відомої турецької торгової марки. Продукція відповідає європейським стандартам і має підтверджуючу сертифікацію. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Ніжний комплект рожевого кольору прикрашений по всій поверхні красивим візерунком в східному стилі. Малюнок на тон світліше і виглядає особливо вишукано, шляхетно переливаючись і граючи на світлі. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр і привнесе неповторну атмосферу романтики і розкоші. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Пропоноване постільна білизна характеризується чудовими споживчими якостями, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців. Сатин - це міцна натуральна тканина, яка володіє вишуканим блиском, дуже приємна на дотик, легка і повітряна. Екологічно чистий склад не викликає алергію і подразнень, постільна білизна рекомендовано для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою.

Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється волога швидко поглинається і виводиться назовні, зберігаючи сухість шкіри. Тіло безперешкодно дихає, виключається поява парникового ефекту. Виріб не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на загальному стані організму. Білизна здатна підтримувати оптимально комфортну температуру тіла, влітку воно не буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Матеріал прекрасно драпірується і рівно лягати на поверхню, не утворюючи заломів і складок. Завдяки шорсткою основі, вони не ковзає по матрацу. Чудове постільна білизна огорне свого володаря ніжністю і розкішшю. Подарує масу приємних відчуттів і налаштує на солодкі сни. Ліжко завжди буде виглядати привабливо і акуратно, навіть без використання декоративного верхнього покривала.

Текстиль легко піддається прання, при цьому зберігає свій первинний зовнішній вигляд. Комплект залишиться таким же привабливим після найактивнішою експлуатації. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігає форму і колір. При необхідності білизну можна проутюжить зі зворотного боку.

Постільна білизна, це завжди актуальний і затребуваний текстиль. Чудовий комплект послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Такий презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу. Купити продукцію можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль прослужить довгі роки, радуючи свого господаря, це вигідне капіталовкладення і чудовий вибір для власного будинку або в подарунок.

Деталі товару
20677

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rose-hill
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSE HILL турецького виробництва поєднує в собі високу якість і вишукану мякість сатиновою тканини преміум класу. Бавовняна тканина прикрашений великою кількістю...
Комплект постельного белья Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни від відомого виробника, зроблений з якісної бавовняної тканини сатин, прикрашений великими квітами і оригінальною композицією. Таким постільною ви, безсумнівно, прикрасите вашу...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти